Blinded By The Light

18:51

Publicerad 2011-10-18 18:54:03 i Allmänt,

Inte så mycket nytt. Mest att jag har börjat träna på allvar nu. Var på shape i går och spinning och core idag. I morgon blir det SH'bam (vad det nu är) torsdag blir en vilodag och fredag blir det spinning och core igen! lika bra att träna ordenligt :) Ska även försöka äta bättre, tänkte att man kunde lägga upp lite intressanta recept här.



Gårdagens och dagens kvällsmat! riktigt smarrigt faktsikt!




Vegetarisk hemmagjord pyttipanna. Använde mig av; rödlök, qournstrimlor, paprika, champinoner & tärnad potatis. Sen steker man det bara tills det är klart. Jag hade kokt sparris till, stekt ägg, rödbetor och lite ketchup!




1 stor purjolök
1 gullök
4 st tomater
1/2 dl tomatpuré
2,5 dl kelda mellangrädde
500 gr keso
smör
1 grönsaksbuljong
2 dl riven ost.

Grön Lasange (den ser dock mer röd ut..)  Började med att strimla en stor purjolök och hacka en stor gullök. Fräs sedan det i smör i en stor stekpanna. Hacka sedan tomater. Blanda ner tomaterna, tomatpuré, grädde och grönsaksbuljong i löken. Krydda med basilika, salt, peppar, vitlök, chili etc. Låt koka ihop. Smörj under tiden en ungsform. Sedan varvar du lök o tomatsåsen med keso och lasangeplattor. Avsluta med att strö över riven ost. Låt stå i 225 grader i 30 minuter. Servera med en fräsch sallad och en klick gräddfil.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela