Blinded By The Light

21:27

Publicerad 2011-10-03 21:27:32 i Allmänt,

har skaffat glajjor och en bitter katt som attackerar mig. helt crazy är hon, men hon är la i trotsåldern.. ajaa. idag började delkurs 2 i skolan, asmöe att göra. men de är bara att bita i det sura äpplet å ta tag i det.
nu ska jag soooova.
natti







Kommentarer

Postat av: jennie

Publicerad 2011-10-11 22:38:49

snygga brillor! ja skulle med behöva men de är ju så jäkla dyrt.. har ett par gamla sedan ja gick i mellanstadiet som ja ser bättre med, men dom är både för små o så in i helvetets fula, så knappt ja vågar ha dom hemma ;) haha men ibland när bara jag är hemma så smyger ja på dom o så ser ja lite bättre haha!

du har gått ner massa i vikt va? tycker du ser så smal o fin ut :) några tipps att dela med dig av dill svullot här borta? ;) haha i behov av att losa några 100 kilo >.<

Postat av: jennie

Publicerad 2011-10-11 23:29:55

ja är ju inte direkt livsfarlig, har inte så dålig syn, men har ju börat märka att man ser lite suddigare än tidigare..

just nu äter ja skit kasst, blir mycket småätande på dage för att hinna slänga i sig något litet mellan matning o blöjbyten, så mycket små söta saker, no good! o sen kommer man för fasiken aldrig ut o motionerar, om dagarna så har ja ju båda barnen o calla (stora tjejen) gillar inte åka vagn o börjar gnäll redan efter två minuter o vill bara ner o gå, så man kan ju inte gå promenader vilket ja hoppades på.. o på kvällen så är man för trött o vill typ bar sova ^^ haha får hoppas på ett mirakel o att man vaknar upp en morgon smal o vältränad ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela