Blinded By The Light

18:00

Publicerad 2010-04-29 17:59:41 i Allmänt,

Vad ska jag göra med mig själv? var ska jag hitta motivationen till att ta tag i mitt liv? Inte här iallafall, skulle behöva byta miljö ett tag. Inte stå och stampa på samma ställe! Jag känner inte igen mig längre. För ett år sedan eller två var jag alltid pigg och glad och hade massa projekt på gång. Det ända som finns i mitt huvud nu är cykla till jobbet, jobba och cykla hem. Kanske träffa någon om jag känner för det, annars är det direkt ner i sängen och somna till en bok eller serie. Jag mår fan inte bra av det, ge mig en spark  röven så jag hittar motivationen till livet igen. Till att göra saker som får mig att må bra.
Ska fan börja söka lite jobb utomlands nu, för jag behöver somsagt miljöombyte ett litet tag. Det seplar ingen roll om det är i 1 månad eller 1 år. Bara det händer något!
Vill tröstshoppa ännu mer, men min ekonomi säger stopp.
I stället vandrade jag till netto och köpte banan, melon, brämhults juice (Apelsin o Jordgubb) och en marabou polka. Kommer väl kunna äta sådär en bit sen dör jag. gött, jag kan inte ens tröst äta. haha. fyfan va synd det är om mig idag.

18:06

Publicerad 2010-04-28 18:06:25 i Allmänt,

Bloggtorka. Jag är håller på att hamna i dvala igen. Orkar ingenting efter jobbet mer än att läsa och sova. Och möjligtvis äta om jag mot förmodan skulle bli hungrig. Mitt liv suger för tillfället. Händer ingenting. Jag ser framemot Arvika nu, det är det enda jag kan tänka mig som är kul. Hatar att vakna klockan 0245 för att sedan sätta mig på cykeln och cykla igenom ett kolsvart Linehed med min fula relexväst. Att hela tiden vara rädd att någon ska hoppa ut genom buskarna. Varför kan de inte tända de djävla gatlamporna? När arenhallen kan stå tänd dygnet runt. Är trött på hur staten prioriter. Är trött på mig själv, det är nog därför jag klagar.

Men har iallafall tröstat mig lite med att nätshoppa, för gå ut på stan pallar jag inte med.
har inhandlat:


299 kr Indiska, tänkte använda denna på min kusins student.


99 kr Gina tricot


79 kr Gina tricot


79 kr Gina Tricot

That's it! Hoppas bara på en fin sommar så man får användning av bikini! Annars får jag väl trotsa vädergudarna och använda dem ändå!
På lördag beger vi oss ännu en gång ner till Bordershop för inhandling utav Alkohol. Dags att fylla på förådet inför en vild sommar! (haha)

10:17

Publicerad 2010-04-22 10:17:46 i Allmänt,

Idag skiner solen, det är ju kul.. Dock ska jag börja jobba idag, det är inte lika kul. Men vad gör man inte...I går träffade jag Joy öven en kaffe och lite skitsnack, det var trevligt som vanligt. Vi har nog bestämt oss för att åka till Siesta iallafall. Skulle vara tråkigt att missa, faktiskt. Vilka ska dit o röja i år?
Det finns fortfarande platser kvar till bordershop om någon är sugen på att följa med, bara säg till. Vi åker 1 maj!

07:46

Publicerad 2010-04-21 07:57:59 i Allmänt,

Snön har kommt tillbaka, jag tror jag går i ide tills sommaren är här. När nätterna är ljumna och dagarna heta. Vill kunna använda tunna kläder snygga skor och slippa släpa runt på jackan var man än går. Börjar bli tröttsamt!
I går hann jag med att träffa en del människor, först fick jag té hos mormor. Sedan kom Bella som jag bjöd på potatis/löksoppa. Sist men inte minst så hann jag även med att träffa My, Elin, Emelie och Hermin. Hermin ska förörigt åka till Italien o jobba över sommaren. Kul för henne, trist för oss. Men vilken erfarenhet! You go girl! Men i morgon är det dags att börja jobba igen. Känns helt okej, skönt att veta vad man ska göra haha..

Såg även att Donkeyboy kommer till arvika, tror det blir fett. Dom är feta och gör grym musik! Snygga är dem med, så det blir nog en bra upplevelse. De släpper nu ett band om dagen dit, kan ju hoppas på några godingar så som Marina and the Diamonds till exempel. Bob Hund och Babian skulle inte sitta fel heller, Muse kanske? Laakso skulle sitta fint med det var längesedan man hörde något från dem. The ark skulle vara grädden på moset, de ska ju släppa ny skiva och allt.. Ja, jag hoppas på några höjdare till så kommer det bli suveränt!



08:15

Publicerad 2010-04-20 08:23:18 i Allmänt,

Idag vaknade jag av att solen stack mig i ögonen, jag tycker det är ett rätt bra uppvaknande. Men dock var klockan bara en liten bit över sju. Skulle gärna vilja sova lite längre nu när jag inte jobbar, för snart är det dags igen. Menmen..
Det positiva med att vara hemma några dagar är att man hinner göra sådant man inte hinner med i vanliga fall. Men vad är det? Jag har glömt bort hur man fördriver en dag på bästa sätt! Har knappt varit ledig en dag sedan 13 Juli, så det är inte konstigt att jag inte minns. Ska iallafall försöka ta vara på solen idag så jag slipper se ut som ett paket filmjölk.. Är van vid att vara brun vid den här tiden på året eftersom jag brukar befinna mig några veckor i Thailand.. Men icke i år, pengarna har gått till något annat. Något som får mig att må bra.

Det jag längtar till mest nu det måste vara Arvikafestivalen med fina vänner, bra musik och sol i mängder. Att komma i väg till Arvika är som att komma hem.. Haha, ne men det är fint och det ända som betyder är musik och glada skratt. Skänt att slippa tänka på allt annat för en stund.

Jag skulle vilja ha tips på bra bloggar som Ni (!) läser! tack!


Arvikafestivalen 2009, titta så brun jag var <3

20:33

Publicerad 2010-04-18 20:33:57 i Allmänt,

Sugen på att resa och skriva?
Anmäl er då HÄR.
Men skynda på för tiden går snart ut.

Ni får välja helt själva vilket resmål ni vill åka till, på plats ska ni recensera hotell, mat och dyligt.

07:35

Publicerad 2010-04-12 07:37:26 i Allmänt,

jag är ganska hopplös på att uppdatera bloggen, men om jag ska vara ärlig så har det inte hänt överdrivet mycket de senaste dagarna.
Idag åker jag upp till göteborg och kommer hem på torsdag igen.
Allt kommer gå bra. sen mår jag bra igen.

Nu är iallafall våren här, jag hoppas på att träffa de vänner jag inte sett på så länge.
jag saknar er, allihopa.

nu ska jag packa ihop det sista

skriver under veckans gång.

11:16

Publicerad 2010-04-10 11:17:31 i Allmänt,

don't hide the broken parts that i need to see. säger:

 1. man får bara tjuvkika om den andra inte ser.
2. man får endast ta på sig själv. (så länge den andra inte ber om nå annat)
3. inget glidmedel i soffan.
4. o när man är klar, väntar man snällt på den andra.
5. sen duschar man tillsammans.
6. sen blir det pinsamt o då går man hem.


haha !!!!

nu ska jag träffa kimis

12:33

Publicerad 2010-04-02 12:35:18 i Allmänt,

snacka om fet kväll.
B&B var sjukt najs, har aldrig dansat så mycket.
karatefylla, lipade över att jag tappade tugnpircingen.
då är man jävligt full.
inte okej.
kul var det iallafall
en borttappad hermin och ett örhänge i tungan
ne nu får det vara slut på det roliga
och dags att ta tag i livet
haha

fyfan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela