Blinded By The Light

21:41

Publicerad 2010-05-28 21:46:04 i Allmänt,

Fredag, jag går och lägger mig! Är det friskt? Är inte ens 20 bast och går och lägger mig innan 2200 en fredagkväll. Men känns meningslöst att försöka vara vaken och social när man är trött som bara den. Är även deppig för jag befinner mig i Halmstad och inte i Hässleholm. Men kan iallafall trösta mig med att vädret suger dase. Kul att tälta nu liksom, ne skulle inte tro detta..
I morn är det iallafall firmafest. Blir nog kul, tror jag.Siesta 06 kommer nog förbli den bästa festivalen ever. Vi var unga och dumma. Lyssnade på Henrik Berggren och kunde knappt stå upp för lyckan var enorm. Såg Mew tillsammans med Robin.  Var lycklig och nöjd med livet. saknar det. somfan.
Men arvika 10 kommer bli fint, absolut.

18:36

Publicerad 2010-05-25 18:36:56 i Allmänt,

ÄNTLIGEN har jag fått tillbaka min älskade dator, eller ja den var klar förra veckan. Men vem fan har pengar veckan innan lön? Nu kan jag lyssna på musik igen, i och för sig måste jag använda mig utan av hörlurar eller högtalare, men vad gör det? Utljudet på en dator är ju inte det bästa iallafall!
Hittade även ett par finfina sandaler lagom nu till sommaren! Underbart att få lön, även lika kul att göra av med lönen!

På lördag är det personalfest, det ska bli spännande. Kan redan nu säga vilka som kommer spåra! haha.

lyssna på denna; Just can't get enough

09:27

Publicerad 2010-05-21 09:28:46 i Allmänt,

vad säger vi folkz, är det dags att bli sommar nu? lite chill i picasso, några öl på en uteservering och allmänt peppande. jag saknar det iallafall. vardagen är allt för grå just nu.
fast träden är iallafall gröna.

10:53

Publicerad 2010-05-18 10:54:41 i Allmänt,

här sitter jag. 18 maj klockan 10:55. Det händer inte ett skit förutom att jag ska gå till jobbet snart, som vanligt. borde på allvar nu komma fram tillv ad jag vill göra, eller inte göra.
söker även en lägenhet, men det är lättare sagt en gjort.
finns inget vettigt. vill inte bo på andersberg eller i lidhult..

böh

13:44

Publicerad 2010-05-09 13:44:25 i Allmänt,

nej, jag kan inte påstå att jag är speciellt bra på att blogga.
men sen är ju min dator faktiskt inlämnad på lagning med.
fast egentligen handlar det nog mest om att det inte händer speciellt mycket intressant i mitt liv förtillfället. Eller tja, har det någonsin gjort det?
Fick fasttjänst på pärsons i veckan, ska jag skratta eller gråta?

Sen fyller även My 20 år idag, så grattis till henne. Var på en mysig liten tillställning hos henne i går och drack o snackade skit. Den lilla tönten fick en bili födelsedags present. Men ja det behövs ju när man bor ute i Simlångsdalen. Jävla ställe alltså, eller tja stället är det inget fel på utan det ärväl mest bussarna som suger anus.
Cyklade till skedala idag, höll på att dö. Antingen är det min kondis som suger eller så är det min cykel som är paj. Vad tror ni? jag tror lätt det är cykeln som är paj..

Jag hoppas på en solig vecka då jag slutar 12 varje dag. Vill försöka få bort den mjölkvita färgen från kroppen..

Btw, så önskar jag Joy lycka till i morn!

Hejdå.

13:08

Publicerad 2010-05-02 13:09:30 i Allmänt,

sitter i solen och är less på människor.
folk som tar saker lite allt för seriöt.
...

för övrigt var det en trevlig resa ner till bordershop.
kom hem med:
fyra flak cider och två flak öl
fem flaskor sprit och en del vin

blir nog en bra sommar.

idag ska jag njuta av solen, sen grilla med My.
skita i töntar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela