Blinded By The Light

07:34

Publicerad 2011-08-29 07:35:06 i Allmänt,

det har varit en väldigt bra semestervecka. spenderade lite tid i Malmö och såg massa bra band, sen bar det av till Göteborg i torsdags för en heldag på Liseberg och världens bästa avslut med The Ark på kvällen! Har även hunnit med att träffa massa fina vänner som jag inte sett på väldigt länge.
Iallafall, nu taggar jag för Sociologi 1-30. Första föreläsningen börjar 10:15.. har inte varit i skolan på 2.5 år. men det blir nog bra. skönt o slippa korvfabriken!

dags att dra. hejs

21:12

Publicerad 2011-08-18 21:12:59 i Allmänt,

kalla mig gärna töntig, men jag tror inte ni förstår hur skönt jag tycker det skall bli att börja plugga och lämna pärsons bakom mig, iallafall för ett tag.
få normala tider, ett liv helt enkelt. bara en sådan sak att kunna gå på den sena bioföreställningen, träffa kompisarna på kvällarna, titta på en serie på tvn helt enkelt umgås med människor.
har nu endast fyra timmar kvar på korvfabriken. sen ska det firas med buller o brak på malmöfestivalen hela helgen. det kommer bli en toppen helg!!

09:49

Publicerad 2011-08-13 09:49:39 i Allmänt,

jaha.. en vecka kvar på pärsons, och det känns så jävla bra. De tre senaste veckorna har varit pain in the as. min rygg pallar inte mer och inte mitt pyske heller. så det blir nog jätte bra med att börja plugga nu. starta på ny kula liksom, träffa nytt folk, normla tider. inte behöva vara som en zomie. bara att kunna träffa folk på normala tider känns fantastiskt. detta kommer bli bra, jag siktar  högt nu. aldrig mer korvfabrik. okej, kanske någon gång då å då för att dryga ut kassan :)
avslutet på pärsons ska jag fira med att åka till Malmöfestivalen nästa fredag. Då ska jag mysa med Lina, för jag saknar henne!!!

känns bittert att sommaren typ är över, har det ens varit sommar? jag har nog sovit bort den i så fall. Men ser fram emot en färgglad höst. det blir nog bra. Det löser sig, som Timbuktu säger..

tjong nästa inlägg kommer väl om ett halvår ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela