Blinded By The Light

08:04

Publicerad 2011-11-30 08:04:31 i Allmänt,

jag har träningsverk i röva, men vad gör de?..
i morgon är det tydligen 1 december, det innebär att det snart är julafton, snart nytt år och snart är min första kurs på högskolan slut.. Hitills har jag fått VG på båda min tentor, känns riktigt gött!

förövrigt så blåser det som tusan utanför, eller ja inte om man jämför med i helgen. men ändå, skulle vara gött å sitta i soffan och göra ingenting.. Men icke nu ska jag till gymmet och sen är det dags för datorövning. Boring!

19:07

Publicerad 2011-11-28 19:07:16 i Allmänt,

Bröllopet var som väntat jätte fint, eller ja jag var ju inte på själva vigseln utan bara på festen. Men mamma å Åke var där så har sätt mycket fins bilder. Nid var vacker som en dröm, ingen kan förmedla så mycket känslor genom sina ögon som hon gör. Jag är så himla glad för Jonny o Nid's skull, är så himla glad att ni finns!

Idag har jag varit så seg, var i skolan 2 timmar sen har jag suttit fast i soffan. A var här på fika innan, han fyller år idag så var snäll å fixade fika. Hade även planer på att julpynta, eftersom jag inte hann förra helgen. Men ja sköt upp det tills i morgon, ingen motivation idag. Skall även försöka träna i morgon, dessvärre så har mitt ben inte blivit bra. Å de stör mig så jävla mycket, hatar att ha ont. Har inte tid med det nu!

Funderar på att krypa ner i sängen redan nu, mitt huvud pallar inte mer idag..

17:14

Publicerad 2011-11-25 17:14:49 i Allmänt,

sitter med rödvinet i handen, har tänt massa ljus i lägenheten och försöker komma tllbaka till lugnet. har stressat som en gnu denna veckan. och hur bra mår man av det? ne inte speciellt bra. Så i kväll kommer Josse hit, det blir tacos, godis, film och massa skit snack ;) sen måste hon färga mitt hår med, för jag kan inte vara fläckig på bröllopet.. ehhe.. ja, som sagt bröllop i morgon brummar röda faran aka forntidsbilen mot Malmö. och det ska bli AWESOME..

nu ska jag återgå till mitt vin
heeeej

08:22

Publicerad 2011-11-25 08:22:11 i Allmänt,




så här pigg är jag när det är dags för det sista rycket på hemtetan. känner mest för att ligga kvar i stängen tillsammans med sazou o inte gå upp förrens sommaren är här.
just nu hatar jag allt som har med vintern att göra.
kallt, grått å mörkt
.
snark

18:44

Publicerad 2011-11-24 18:48:01 i Allmänt,

Har nu bara en liten del kvar på tentan, men börjar inte förrens 1330 i morgon så det tar jag då. Är nu helt slut i huvudet, så nu ska jag umgås med Josefin i stället. Det är mycker roligare än att plugga (!!!)
Kvatitativ metod är INGET för mig och min hjärna!

Men vet ni? På lördag ska jag på bröllopsfest, det ska bli jäkligt kul däremot.. party party.. sen får jag även träffa Lina och Morgan, det är alltid lika trevligt..

Ne nu drar jag mig från datorn, fick reda på att datorljuset orsakar acne.. kanske därför jag ser ut som en prickig korv i fejjan?

laters!

15:36

Publicerad 2011-11-23 15:37:01 i Allmänt,

snart skiter jag i denna djävla hemtentan, fattar nada. känner mig helt jävla lost, trög och allt annat man kan känna på en o samma gång!! är de ingen smart djävel som vill göra den åt mig? går fan in i väggen nu! argargarg!!!

7:19

Publicerad 2011-11-23 07:26:08 i Allmänt,

Har insett vilken sjukt boring blogg jag har, både innehållsmässigt och min design! Är de ingen kreativ människa som vill hjälpa mig med en snygg design? Eftersom jag inte är speciellt rik kan jag inte betala för de men jag bjuder gärna med vin å trevligt sällskap.. Lol

I går hade jag trevligt sällskap på besök de vill säga fröken Martinez!
Delade en flarra vin å pratade om livet.. Finns alltid något att prata med henne hon, fin tjej de där =)

Har även kommit till insikt med att de är 1 advent på söndag.. Sjukt skulle jag vilja säga.. Tänker vägra gå på Halmstads julskyltning för den är så jädra B.. Men eftersom jag befinner mig i Malmö så kanske den är någonting att ha(?).... Eller vad säger ni? (alla mina 23 läsare) haha..

Nä upp å hoppa dags å göra klart hemtentan å springa en runda!

06:00

Publicerad 2011-11-22 06:04:04 i Allmänt,

Klockan är sex på morgonen, är klarvaken! Har en katt som ligger och snarkar på min axel.
Världens finaste katt, men samtidigt den jobbigaste lilla flickan i världen. Men de gör ingenting i bland får man stå ut, vad gör man inte för den man älskar haha..

Nu har jag kommit till en punkt i livet som de är dags att gå vidare. Sopa de gamla under mattan och sikta framåt i stället för att kolla i backspegeln. Detta tänker jag göra genom att lämna Halmstad för Stockholm i Januari! Men fram till dess ska jag lägga energi på mig själv, skolan och framför allt mina vänner. Ta igen massa tid som jag kastat i havet! Som My sa ; det är som en fis i rymden!
Oh yes mam! Sluta lägga energi på ting som inte ger någonting tillbaka!

Nu ska jag försöka somna om i 1,5 timmar sen ska jag upp å öga frukost till mina fina vänner!

16:55

Publicerad 2011-11-21 16:55:41 i Allmänt,

helvetesvecka, ja det kan man väl säga. Hemtenta, grupparbete, träning osvosv. Pallar fan inte. Men som man brukar säga, det är bara att bita i det sura äpplet. Eller som jag gör, hänga i soffan och glo på dålig TV i stället för att studera eller göra allt annat som jag borde göra.. göttliv. men i morgon ska vi i Livets ord ha en frukost dejt och göra klar de förbaskade enkäterna.. skojj, ne. men vi brukar fixa det! annars händer det fan inte mycket.. ska på bröllopsfest i helgen, det ska bli jävlig kul! i Malmö är det också, så ja kan ju inte bli tråkigt ;) ne. hejdå

08:10

Publicerad 2011-11-18 08:10:53 i Allmänt,

har skadat höften på något sätt, det innebär att jag inte kan träna. jag som måste träna, helst varje dag. inte så lägligt att gå å få ont nu!! aja, what to do... helg igen, tiden springer i väg. snart är detta året över. och vet ni? jag tror jag sticker till stockholm när denna kursen är slut och läser B kursen på Södertörns högskola eller stockholm's universitet. får väl se om jag kommer in.. men skulle vara gött å slippa halmstad ett tag :)

09:22

Publicerad 2011-11-14 09:26:06 i Allmänt,

helgen är slut, haft fullt upp minst sagt! i fredags var jag och Andreas hemma hos hans syster Camilla i Helsingborg och åt en mumsig middag! Lördagen bestod av buss, buss och åter buss. Ja vi åkte ju ner till Bordershop, fick med mig en hel del roligt hem. Sedan var tanken att vi skulle vara peppa och gå ut o dansa. Men både jag och Josse var dödströtta så det blev en hyffsad tidig hemgång! får helt enkelt ta igen det någon annan dag .:P i går var det som alla vet farsdag, så då var jag o Andreas uppe i skedala hela dagen och åt god mat o hängde i soffan. Nu e det dags för skola, bör sätta i gång med hemtentan idag.. usch o fy!

07:06

Publicerad 2011-11-10 07:11:14 i Allmänt,

Har för vana att vakna vid 6 på morgonen, vet inte vad de beror på men de börjar bli tjatigt. Är ju trött klockan 20 på kvällen! Drömde en så jävla vidrig dröm i natt så kommer inte ena berätta vad... Drömmer väldigt mycket i allmänhet.. Mest om att någon klipper av mitt hår eller om ormar. Är någon bra på att tyda drömmar så säg till!
Aja, är väl dags att lämna sängen nu ändå ska vara på bibblis kl 9 å ha dejt med brudzen...
Ni som inte lyssnat på Maria Mena innan gör de, hon är fantastisk!

Tjing!

20:30

Publicerad 2011-11-09 20:47:13 i Allmänt,

Life's goes on..
det ända jag gör är att sova, äta, titta på tv, träna, laga mat, sova osv.. i bland pluggar jag lite.. men jag får skylla mig själv. livet skulle kunna vara roligare, om jag har försökt. men just nu trivs jag rätt bra. eller tja, jag inbillar mig att jag trivs med vardagen.egentligen vill jag att det ska hända saker, jag vill se världen, träffa spännande människor och känna mig behövd. just nu känner jag mig mest som en disktrasa.
tur att jag har min katt, och mina nära & kära såklart!

har en fullspäckad helg framför mig. på fredag ska jag och andreas till hans syster på middag, på lördag blir det bodershop och sen blir det utgång men sist men inte minst så är det farsdagsmiddag på söndag hemma hos min pappa. behöver nog inte oroa mig över att vara hungrig i helgen i alla fall. eheee..

nu ska jag sova framför tv:n, som alltid!








(hahaha alltså förlåt, men jag var tvugen, jag & Lina är så jävla fula här)









(arvika 2010, fantastiskt fin bild)

20:10

Publicerad 2011-11-06 20:29:19 i Allmänt,

Söndag igen. Haft en helt okej helg, i går somnade vi klockan 2130, lyckades sova till halv nio, de är nog rekord för både mig o Andreas haha.. annars brukar  katten väcka oss vid 6-7 tiden :)
I morgon börjar vi på en ny delkurs i skolan, den näst sista.. helt sjukt vad tiden går fort.. snart börjar jag ny kurs, antagligen blir det socialrätt men de kan även bli sociologi 31-60 eller stadsvetenskap. Men jag ska inte bara läsa en 30 p kurs till våren utan skall även läsa en 15 p "humor och hälsa" den verkade väldigt intressant och tror jag kan ha nytta av den i framtiden. eftersom jag fortfarande är osäker på vad jag ska läsa för program nästa höst så är det bra att testa på lite olika!

Insåg även att det bara är drygt en månad kvar till julen och nyår. Det är så himla stört att tiden gå så förbannat snabbt. Satt precis i ett tält på peace and love och svettades som fan, kändes som om vi precis hade nyårsfest i min lilla lägenhet. Det har hänt mycket på ett år. Pluggar i stället för att jobba bara de är ett stort steg för mig, men vet ni? jag trivs som fisken i vattnet. Äntligen känner jag att jag utvecklas, jag känner mig inte längre som en apa som jag samma saker dag ut och dag in.. Visst, i bland kan de vara lite tungt med studier, och i bland är det alldeles för slappt. tex denna veckan har vi bara 2 föreläsningar, o båda ligger i morgon. Så ja, det innebär en vecka med väldigt mycket ledig tid.. de blir väl att träna..

nä, nu ska jag slappa lite mer. har dock slappat hela jädra dagen fast tillsammans med mammsen. har tittat på två filmer, ätit scones och pringels. och sist men inte minst blev det kvällsmat. men nu sitter jag i min eften soffa med en söt liten bebiskatt.

tjing


(OBS orkar inte vända bilden, ser dock ut som en gris..)




















20:42

Publicerad 2011-11-03 20:49:25 i Allmänt,

kom på att det är november, det innebär att det är vintertid så ja, det är konstant mörkt. Men det innebär även att jag har bott i min lägenhet ett år nu och min lilla bebis sazou har bott hos mig ett år!! tiden går så himla snabbt, hinner inte riktigt med. men snart är det nytt år, nya möjligheter. men innan dess så ska jag och josse förhoppningsvis åka till London över en helg, jag ska lägga mer engeri på träningen och skolen, men fram för allt mig själv. ska försöka äta rätt och sluta äta massa skit...
nä nu ska jag slöa framför tv:n, i morgonbitti ska jag promenera till skolan och lämna in min hemtenta, det för helt enkelt bära eller brista

-
förresten så rösta på min lilla älskling till årets lussekatt på hallandsposten.se
http://hallandsposten.se/nyheter/lussekatt2011/1.1397384-bidrag-lussekatt-2011/1.1417588-liten-busig-och?pageNr=2#photoWrapperAnchor

13:03

Publicerad 2011-11-02 13:03:35 i Allmänt,



god morgon säger sazou, eller ja nu är det ju lunch! Själv har jag varit upp sedan sju, ätit frulle å pluggat en massa. så nu har jag skrivit rätt så mycket på hemtentan. ska ta en pause nu, åka till blodcentralen och ta blodprov, sen tänkte jag handla. sen skriva och tillslut träna.. tänkta avsluta dagen med tacos och en fruktsallad. det kan jag vara värd.
ska bli så skönt när denna veckan är över!!!!!

20:23

Publicerad 2011-11-01 20:27:18 i Allmänt,

Jag och min hemtenta går inte hand i hand, däremot så passar min röv perfekt i soffan framför tvn... Otroligt kass självdisciplin, som vanligt.

God natt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela