Blinded By The Light

23:35

Publicerad 2012-02-28 23:35:31 i Allmänt,

Här händer det inte så mycket, lika bra är väl det. De ända som skrivs ändå är bara tråkiga uppdateringar om min rätt så tråkiga och vardagliga vardag.. Har inte ens någon tenta ångest att klaga på, ingen annan ångest heller för den delen hah..
Är mest trött på rastlösheten som uppstår när jag endast har skola 2 dagar i veckan, då är det alltså bara 1,5 h två gånger i veckan, alltså inga heldagar. Det är segt, assegt. Hade hellre haft fullt upp så man var lite trött om dagarna, då inte bara trött för man inte gjort någonting alls. Men jag måste säga att jag blivit rätt så duktigt på att träna, försöker 1 h om dagen.. Spinning, core och bodycomat är det som gäller för tillfället. Ska försöka komma i gång med löpningen och fysträningen inom en snar framtid.
Nä, om man skulle hoppa ner i sängen. Har ändå hunnit med en del idag, skola, träning mat hos Andreas och film hos Anna.
God natt.

11:46

Publicerad 2012-02-27 11:46:43 i Allmänt,

första gången på länge jag sover till 11. men guh så gött, jag som annars är van att gå upp vid senast 8 å äta frukost och sen lunch vid 12 fick nu ångest över om jag ska äta frukost eller lunch? väldigt intressant..
är förövrigt ledig idag, ska hänga lite med slevy och sen träna i kväll.
tjong

09:34

Publicerad 2012-02-26 09:34:40 i Allmänt,

Var på världens bästa förfest men fantastiska vänner i går! Det var jag Edita, Hermin, Måns och som satt i Annas fina lägenhet och partajjade! De var helt klart den bästa förfesten på länge, begav oss sedan till morfars. Också mycket trevligt förutom en liten incident som jag blir rädd för, men de tänker jag inte skriva här!
Det känns förövrigt som att våren är här, himla fint väder. Så det blir att försöka övervinna bakfyllan och ge sig ut sen sväng sen kanske..

14:48

Publicerad 2012-02-24 14:48:34 i Allmänt,

Ja vad ska jag säga.. Man blir ju inte dummare än vad man gör sig, eller? I bland så kan man fundera på vad som är relevant och mindre relevant. Dags att börja lägga energi på annat, sortera bort och börja om! Är trött på att slänga i väg energi på sådant som ändå bara slår tillbaka igen. Finns inte mycket att tillägga förutom att jag tröttnar på detta, det är tur att man vet vad som betyder någonting!

07:33

Publicerad 2012-02-24 07:33:23 i Allmänt,

Prinsessa dit och prinsess hit.. Grattis, men de föds hur mycket barn som helst varje dag som dessutom har det för jävligt. Bryr mig dessvärre mer om dem.. aja
fredag, skönt. har inte i ryggen, inte lika skönt
ska i väg å besiktiga andreas bil sen tvätta klart o träna. blir en lugn fredag då jag ska ut med anna o hermin i morgon.
.

08:24

Publicerad 2012-02-23 08:24:26 i Allmänt,

Sitter här i soffan, äter min fil med kiwi i. Tvätten är i maskinen och jag är mycket osugen på att göra en powerpoint om mångflad. som ska redovisas idag. känner mig fantastiskt förberedd.. eller? nej!
i morgon är det tydligen helg igen. hinner knappt blinka, tiden går så fort. men tur är väl de så slipper vi snart kylan.

09:05

Publicerad 2012-02-22 09:05:48 i Allmänt,

 

Måste bara bjuda på några bilder på en av de snyggaste varelser jag vet; Ed Westwick..

 


behöver jag säga ngt mer?

22:30

Publicerad 2012-02-21 22:31:08 i Allmänt,

snacka om fullspäckad dag. men sådant gillar jag. skola, fika med Josefin, Promenad med Amelie, semla och thaimat med Sofia och nu är jag helt slut i huvudet.. i morgon blir det lunch med Anna och förhoppningsvis hinner jag med och träffa Andreas, han jobbar som tusan nu.. men de är gött med extra pengar.. ska även göra ett skolarbete i morgon och gå på spinning o core.. gillar fullspäckade dagar, hinner inte bli så rastlös då haha..
nä nu blir de lite film o sen sova, kom på att jag måste upp tidigt o tvätta i morgon med.. inte lika skojj..

09:20

Publicerad 2012-02-21 09:20:49 i Allmänt,

det där med vår får vi nog vänta med ett tag till. idag är det grått blåsigt och mer snö på marken.. går nog i ide tills solen tittar fram och marken blir grön.
AiluCrash – Jag saknar dig
om ni inte sett filmen "Jag saknar dig" så gör det, grät som ett litet barn..
nu ska jag till skolan.

19:26

Publicerad 2012-02-20 19:31:11 i Allmänt,

Fick vårkänslor i dag när jag begav mig ut en sväng.. dessvärre hör jag på tv att ett lågtryck är på väg in över oss igen, men mycket snö.. fuck off säger jag då. hade hoppas på att isen skulle lätta från gatorna och temperaturen skulle stiga några grader, men chi fick jag! aja får väl stappla fram som en stelopererad pensionär några veckor till..
ne nu ska jag krypa ner under filten och kolla på halv åtta hos mig, sen är det bara skit på Tv så får bli en film i sängen och sen nana.
Dags för skola i morgon och sen ska jag träffa Josse, som jag för övrigt inte har sett på flera månader så de ska bli kul! Trevlig kväll!
mycket charmig bild.. men jag saknar värmen, och mina fina vänner som jag var i Alanya med!


10:10

Publicerad 2012-02-20 10:10:47 i Allmänt,

Dom talar om vänskap på tv.. Jag har funderat på de där ett tag. Vissa människor gör mig förvirrad, säger en sak och menar en annan. Det är i bland svårt att veta vad som är på riktigt och vilket som är skitsnack. Men jag har börjat luska ut vilka som är äkta, man märker det. De tomma snacket lär man sig att känna igen efter ett tag, när ord aldrig blir till handling. Jag säger inte att jag är bäst på att vårda relationer, men jag börjar bli trött på att aldrig få någon respons. Så, har kommit fram till att ta hand om de vänner som verkligen är värda det och de andra tänker jag inte lägga lika mycket energi på, för jag får ingenting tillbaka. Nu menar jag så klart inte att jag kommer säga upp vänskapsrelationer, bara inte lägga lika mycket energi på dem. Annars så har helgen varit bra.. Skönt att slippa tänka på plugg. Men i morgon börjar en ny delkurs, bara att bita i det sura äpplet igen.. Har förresten kommit fram till att det blir Mänskliga Rättigheter i höst, antagligen i Lund eller Malmö.. Känner att det är dags att lämna Halmstad. Börjar sticka i benen av rastlöshet.. Nu ska jag städa och skicka in papper osv. Bye

11:14

Publicerad 2012-02-18 11:14:47 i Allmänt,

Hade planer för förmiddagen men icke, Andreas råkade få med min bilnyckel till jobbet så nu sitter jag här, med två bilar men inga nycklar. Lyckat! får bli en lat morgon med dålig film, inget vidare mysväder att gå ut i alla fall! Har en sådan fruktansvärd värk i ryggen till råga på allt.. Dags att uppsöka kiropraktorn igen kanske.. Synd att det är så sablans dyrt :/ Känns konstigt att inte ha något att plugga i helgen, men samtidigt skönt. På måndag sätter vi i gång med ny delkurs och då är det ingen vila och ingen ro! Så får väl ta vara på denna helgen! Himla skönt att inte ha någonting efter sig. Lyckades med två VG och två G förra terminen, tro det eller ej men jag är nöjd. För att vara första terminen på högskolan så tycker jag det är helt ok! :) Blir dock lite förvirrad på betygsystemet de har, Vg är de högsta man kan gå och U de lägsta. Men hoppet mellan G och Vg kan vara så himla svårt att avgöra. Antigen är det ett starkt VG eller något mitt i mellan. Tycker de är lite orättvist system. Whatever.. Förresten så är det snart dags att välja program till hösten.. Har ingen större koll på vad det kommer bli. Juridik lockar, men mina betyg håller inte för det så får satsa på högskoleprovet men då måste jag plugga matte som en dåre nu fram till 31 mars. Just do it! Nu ska jag kolla på bring it on och dricka te, vänta på att min bilnyckel kommer hem..

19:24

Publicerad 2012-02-17 19:24:37 i Allmänt,

min fredag består av ett glas rödvin, chibbe och på spåret. är helt slut efter tenta vecka. tror att det gick bra, tack o lov. alla spänningar släpper när man är klar och de leder till extrem trötthet. i morgon blir de däremot lite festligare, ska försöka börja dagen med 55 min spinning o sen en fika med fina Anna! hoppas alla har en fin fredag

06:46

Publicerad 2012-02-17 06:46:36 i Allmänt,

Kaffet är slut. tentan börjar om två timmar. om jag inte redan hade ångest så har jag det nu. inser att jag inte kan någonting. men antar att det bara är att tuta och köra och hoppas på det bästa. för övrigt så emigrerar jag snart här i från, räcker att titta ut genom fönstret för att frysa baken av sig. vem bestämde att det skulle snöa, regna och SEN frysa på.. uppskattar verkligen inte isgatan! dags att hyperventilera lite innan det är dags att bege sig av..

21:05

Publicerad 2012-02-14 21:08:08 i Allmänt,

Glad alla hjärtans dag!

Har ätit gott, lite vin och efterrätt till det.. I morgon vankas plugg för fulla muggar, sen lite träningen. Men inleder dagen med att hjälpa morfar med handlingen!

Hoppas ni haft en trevlig kväll! God natt!

11:15

Publicerad 2012-02-13 11:21:46 i Allmänt,

Har fått ett sug efter varma dagar och ljumna nätter. Vill svettas när jag går utanför dörren inte frysa i hjäl. Brunbränd hy och lata dagar. Snö är verkligen inte min grej, blir bara matt när jag kolla ut.. Det där med att skotta är inte jätte kul heller. Menmen antar att det är så här det skall vara..
Tenta på fredag, motivation för att plugga existerar inte.. vaknade tidigt i hopp om att sätta i gång med plugget, slutade med att jag började läsa en deckare i stället och ställde klockan på 11 och somnade om en timma.. som sagt, självdisciplin Sophie...
När får väl ta tag i Riesman, Durkheim, Simmel, Foucault och Elias..
Hörs när ångesten har lagt sig, dvs om 4 veckor när vi fått tillbaka resultatet...
Lyssna på detta, helt awesome.

08:31

Publicerad 2012-02-11 08:31:47 i Allmänt,

Lördagmorgon, sitter med en smootie och försöker vakna till liv med hjälp av Christer i P3 önske låtar.. vad har jag gett mig in på? har bokat mig på spinning kl 10..vad tänkte jag? aja, de är väl bara å gå dit, inviga spinningskorna jag köpte i går!
Efter det hoppas jag på att komma i väg till Fbg med pappsen för lite shopping..
För övrigt är det mesta plugget klart nu, dags för konstant tentaplugg...
Men först; kapten röd!!!  ska tänka lite extra på dig Lina <3

17:41

Publicerad 2012-02-09 17:41:33 i Allmänt,

Tröttheten slog mig i bakhuvudet och nu är jag helt slut. Har suttit på seminarie i 1,45 h utan pause och diskuterat etablerade och outsiders.. får tacka mitt kära jobb för att jag kunde använda det som exempel hehe.. i kväll blir det inte många knop gjorde kan jag lova. blir en enkel kvällsmat och tidigt i säng. det snurrar i min skalle som vi så fint brukade säga.
för övrigt börjar bli trött på alla dessa skoluppgifter, konstant är det något. ja men sant som de är sagt så är det minst sagt ett heltidsjobb men kass betalning. kommer känna mig rik i sommar när jag jobbar.. hehe..
nu ska jag lägga mig i soffan tills A kommer från jobbet så vi kan äta.. stackarn har jobbat sen 4 i morse och har fortfarande inte slutat när klockan är 17:41...
hejs.

11:33

Publicerad 2012-02-09 11:34:39 i Allmänt,

Sitter hos mormor och har nyss slängt i hop en smarrig soppa.. softar gött i lägenheten! Tänkte vara här idag tills skolan börjar 15:15, mormor behöver lite sällskap då morfar opereras idag. o inte klagar jag! suger dock att gå i skolan 15:15-17.. lame enligt mig.. tack och lov är det snart helg, inte för att de blir lugnare för det.. i morgon är det zumba kl 12 sen måste jag försöka plugga i kapp lite, tenta nästa fredag.. lördag är de spinning kl 10 och söndag box 15:15...
idag tar jag mig en liten vila från träningen, är lite mör i kroppen idag.. har aldrig svettats så mycket på spinning som jag gjorde i går, tyvärr var det inte över efter de utan då var de core.. damn..
aja nog om mitt tråkiga liv. på lördag ska vi se Kapten Röd, jag och majsan. det blir trevligt.. som vanligt när vi ger oss ut på äventyr..

19:08

Publicerad 2012-02-07 19:08:44 i Allmänt,

Är sur på fullmånen som förstör min sömn. vet inte om jag ska skylla på att den lyser som fan in i mitt sovrum trotts nerrullade persienner, eller om jag ska skylla på dragningskraften.. irriterande är det i vilket fall. har legat och snurrat runt hela natten. it sux.. aja. har hunnit med skola, powernap och träning idag.. i morgon blir det plugg för fulla muggar.. katterna klöser snart ögonen ur varandra, eller tja ena sekunden i alla fall. den andra ligger dem o myser som om inget har hänt. sötisar. tja

09:04

Publicerad 2012-02-06 09:04:10 i Allmänt,

skit blogg. tror de inte går att kommentera när jag skriver från mobilen. får väl se om de funkar nu när jag sitter vid datorn. skumt. idag ska jag ägna största delen av dagen till att plugga, andra delen ska jag spendera på spinningcykeln.. lagom rolig dag hehe! aja. får väl se om de funkar med kommentarerna nu!

13:54

Publicerad 2012-02-05 13:56:03 i Allmänt,

Helgen har passerat snabbt som vanligt. Full rulle i fredags, i går låg jag i sängen hela dagen å idag har vi varit i stugan å kollat så den inte fryser sönder. Nu hänger vi hos pappa å blir snart bjudna på middag.. Gött liv.. Sen blir de slappe i soffan igen antar jag. I morgon återgår jag till min träning. Spinning blir de då, måste även plugga som en galning de kommande veckorna. Har tenta den 17.. Fyfan!

06:54

Publicerad 2012-02-03 07:01:42 i Allmänt,

Just nu är jag besviken på mig själv, sv många anledningar. Men framför allt min lathet, å min dumhet. Måste skärpa mig, vill bli en bättre människa. Är trött på mig själv.
Tankarna har åter igen börjat snurra över vad jag ska studera till hösten. Det är så himla svårt, socionom? Ne tack.. Jag är sugen på juridik men kommer aldrig komma in där om de inte sker underverk på Högskoleprovet.. Annars är mänskliga rättigheter också ett alternativ. Men skulle liksom vara gött å läsa en yrkesinriktad linje, finns så himla mycket men jag har ju inte den dumma natur B.. Tyvärr är jag mindre sugen på att plugga upp de just nu..
Får se vad det blir, kanske ska boka tid med en syo..

För övrigt är jag förkyld och har förbannat ont i min höft. Men de ska inte hindra mig från att träna. Ska köpa em tigerbalsam o försöka stretcha bort det..

I kväll kommer brudarna hit de ser jag framemot. Tacos och rödvin.

Jag saknar min mami, ytterligare två veckor är hon på andra sidan jordklotet! Aja jag sazou å pepsi får ta hand om varandra helt enkelt ;-)

06:51

Publicerad 2012-02-02 06:52:02 i Allmänt,

Så var det torsdag, veckorna springer förbi! Men de gör inte mig någonting, vill bara att vintern ska vara över och att våren ska stå och vänta runt hörnet. Är trött på att gå runt i 1000 tröjor och ändå frysa. Menmen, vad ska man göra. Tänker på alla mina fina vänner som befinner sig på Koh Chang i Thailand.. Fusk! I morgon vankas fest! Ska bara överleva innebandyn och ZUMBAN (har sagt till Moa att om jag dör är det hennes fel, jag kan inte dansa..) i morgon. Men de gör jag säkert hehe sen att jag inte kommer kunna röra mig är en annan femma..

08:31

Publicerad 2012-02-01 08:31:50 i Allmänt,

Vaknar upp med en go träningsvärk, tackar bodycombaten för den! Idag blir det bara en timmes powerwalk så min kropp inte strejkar på innebandyn i morgon! Blir lunch hos mormor idag, sen ska jag sätta mig och göra en powerpoint presentation till seminariet i morgon, lagom kul måste jag säga, dumt att jag inte äger boken heller.. menmen! mitt mål denna månaden är som jag nämnt tidigare träna en timma om dan mån-fre sen vila lör-sön men jag ska även försöka äta bättre, sluta upp med allt krimskrams, så idag blev det en avacado och två knäckebröd med ägg till frukost. en kopp té till de! för den som bryr sig haha

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela