Blinded By The Light

05:53

Publicerad 2012-01-31 06:00:42 i Allmänt,

Den som påstod att de är lätt att leva är
Jävligt fel ute. Hela tiden är de beslut som ska fattas och saker som ska göras
Dessutom måste man försöka se till att alla mår bra under resans gång. Å de mina vänner är inte lätt. Vi alla har tydligen olika uppfattningar om allt. Blir förvirrad. Önskar att de skulle vara lite lättare så dagarna blir lite roligare.

Men jag ska inte klaga jag mår för de mesta bra, men självklart har jag också mina dippar.. De ända jag oroar mig över just nu (eller de är väl å ta i, finns andra saker såsom skola osv) är hur fan allting ska lösa sig. Blir tokig på att gå ovetandes. Mina tankar flyter i väg på annat håll och jag får en klump i magen.. Vad är det egentligen jag vill??kanske skulle gå å spå mig hehe.. Nä bättre å prata med den berörda och hoppas på de bästa.

Whatever! Nu är de tisdag å dags för skola, sen ska jag träna! Har lovat mig själv å träna 1 h per dag under februari för att få lite rutin på det hela igen. Är trött på den soffliggande Sophie!

Nä nu ska jag sluta tänka å sova någon timma till!

09:23

Publicerad 2012-01-23 09:23:17 i Allmänt,

funderar på att inte lämna lägenheten förren snön har smält, just nu är det livsfarligt att gå utanför dörren. känner mig som en stelopererad pensionär.. jag har aldrig varit speciellt smidig, och jag lovar att de inte bli bättre av isgata.. aja
annars har jag haft en bra helg, hbg i fredags, fest hos mig i lördags och bio i går. Kan ju meddela att Hamilton är värd att se, om man inte gillar den typ av film så är den värd att se ändå, detta för att Persbrandt är så förbannat snygg =)


Nu får jag sätta på mig dubbarna och ge mig ut ändå dags för skola..

12:32

Publicerad 2012-01-20 12:32:31 i Allmänt,

när jag vaknade i morse var det snö, suckade högt och la mig tillrätta i sängen igen. men nu när jag tittar ut genom fönstret är det fortfarande snö, MEN solen skiner och man kan inte annat än att vara glad. me like.

har inte allt för mycket inplanerat idag, ska en vända till Hbg. Har även röjt undan allt skit som låg på golvet här hemma.. Varför blir det alltid dammigt? hur mycket jag än dammar o damsugar så blir de fan inte bättre.. skyller på Sazou.. aja.

ciao

16:00

Publicerad 2012-01-19 15:59:10 i Allmänt,

Freak till granne part 2.. Alltså han som bor brevid i lägenheten brevid min. Dammsuger VARJE dag klockan 14:05.. vad är det för fel på honom? Alltså antingen så är han fruktansvärt hårig så han hårar ner något enormt, eller så är han bara fruktansvärt pedantiskt.. blir nästan sugen på att knacka på klockan 14:05 i morgon och undra va tusan han pysslar med.. ja jag bor i ett väldigt dåligt isolerat hus, hör även när grannen under mig snarkar.. gött liksom.

till något annat..


har i dag bestämt mig att börja lira innebandy igen, hur allvarligt det blir vet jag inte. men i allafall träna någon gång i veckan, har saknat lagkänslan! att jag kommer vara som bambi på hal is är en annan femma, var ett x antal år sedan jag höll i en klubba.. hehe. men de blir nog bra!

12:38

Publicerad 2012-01-18 12:38:39 i Allmänt,

Måste bara säga att mina grannar är freaks.. alltså, min kära bror parkerade min bil mitt emot deras uppfart, och om man kan köra bil är de inga problem att backa ut från uppfarten.. men idag när jag skulle köra i väg så kollar jag upp o de gamla paret står o stirrar på mig ut genom fönstret, har en känsla av att de suttit o lurat bakom gardinen för att se vem som äger den (enligt dem) felparkerade bilen.. haha. visste inte om jag skulle skratta eller gråta, men jag vinkade glatt och körde iväg.. blir man så när man bli pensionär? sur o grinig, har så mycket tid över att man kan sitta o vakta i fönstret? gör mig nästan lite rädd.
är sugen på att parkerea där igen bara för att..

det måste i alla fall varit dagens höjdpunkt!


nu ska jag läsa om Riesman (Raaaaajsman som min lärare säger.) kul, verkligen awesome och få börja plöja igenom massa böcker igen.

not.

20:30

Publicerad 2012-01-17 20:31:37 i Allmänt,

hur ska jag veta vad som är rätt beslut? hur vet jag att jag kommer må bättre av det?
jag vill egentligen inte. absolut inte.
fan


08:01

Publicerad 2012-01-17 08:16:41 i Allmänt,

Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kind of sadness

Like resignation to the end
Always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad that it was over

Gotye – Somebody That I Used To Know

Alltid lika spännande när man upptäcker musik som är 100% rätt..
idag är det upprop i skolan, inte så himla sugen om jag skall vara ärlig. fast mer sugen på skola än att skiva pålägg 40 timmar i veckan. helst av allt skulle jag vilja åka med till Thailand, sola, bada, chilla men sist men absoult inte minst, gå på Jonny o Nid's bröllop i Odon.. Är så himla ledsen att jag missar det.. böööööööööööööööööh.ja så klart lyckas bilden lägga sig åt fel håll. men det är i allafall Nid & Jonny på deras svenska bröllop :)

12:11

Publicerad 2012-01-16 12:12:03 i Allmänt,

Sazou jagar fåglar genom fönstert. jag sitter i soffan och tycker synd om mig själv. en vanlig måndag helt enkelt. hah. himla patetiskt, men i morgon börjar skolan igen. jag hoppas på en termin med lite mer föreläsningar blir tokig av att endast ha två föreläsningar i veckan som är placerade på samma dag dessutom.. rutiner existerar då inte i mitt liv.. tre dagar i veckan skulle vara bra att gå i skolan, då kan jag planera in träning efter eller innan.. nu är jag mest lat och pallar ingenting.. haha. alltså vad har hänt med mig? skyller på vädret.
..

Hoola Bandoola Band – Vem kan man lita på?

20:02

Publicerad 2012-01-15 20:02:45 i Allmänt,

har inga ord längre.. men nu får de fan bli ändring annars bryter jag i hop. orkar inte.

18:08

Publicerad 2012-01-14 18:09:14 i Allmänt,

vad är det med mig och min rastlöshet? kan någon lära mig att ta det lugnt, digga tillvaron och bara vara nöjd? finns inte i min värld, hela tiden ska det hända någonting annars trippar jag på tårna.. jag suger. det västa är att när jag göra saker vill jag bara hem. vad är felet?
aja, i kväll ska jag försöka ha kul med schyssta tjejer, god mat och för mycket vin.
ses när jag vaknat ur dvalan..

17:08

Publicerad 2012-01-12 17:10:33 i Allmänt,

kan inom ett dygn se ljuset i tunnel.. inte allt för mycket kvar på skittentan. men allt för mycket för att jag ska kunna pusta ut. vill unna mig 10 glas vin och evig semester (helst betald) men nej, sådant är inte livet. för på måndag drar det i gång igen. whoooo. för det andra är jag inte värd ett skit... eftersom jag är latast.. av alla som finns!nu ska jag fixa det sista. bajs09:43

Publicerad 2012-01-10 09:43:43 i Allmänt,

tycker inte om barn. sitter på bibblan sitter en äcklig liten unge bakom mig och pratar om hur bajsig hon är.. okej intresseklubben antecknar så det gör ont i armen. på tal om ont i armen så har Majsing ont för hon har transkriberat. som jag sagt tidigare, skolan är icke bra.
älskar dessutom tentaångest, får mig att känna mig levande. typ. inte. ser fram emot helgen, kommer vara den ända helgen på mycket länge då jag slipper att ha ångest för skolan.. eftersom soca slutar på fre och nästa kurs börjar på mån, så är det en ledig helg. känns awesome.. vilket spännande liv jag har. whoo.
NÄ nu ska vi skriva memo och se smarta ut.


smell you later.
17:04

Publicerad 2012-01-09 17:04:52 i Allmänt,

så sitter jag här igen. på samma ställe som alltid, fastklistrad i soffan.. får ingenting gjort som vanligt. jag vet vem som kommer sitta hela torsdagen och ha tentaångest. kul, verkligen. borde gå en kurs i självdisciplin. finns det tro? tänkte säga, fan va skönt att kursen är över på fredag.. men då kom jag på att nästa kurs börjar på måndag. jippieyeah. lever drömlivet. men tja, rätt skönt att slippa gå upp 3:15 å skiva korv.. dessvärre gillar jag inte tentor.. men de är la bara att lära sig leva med det. nu ska jag faktiskt träna, var 2000 år sedan sist fukkyeah

03:10

Publicerad 2012-01-06 03:12:52 i Allmänt,

Jag ber om ursäkt, men jag gillar verken raggare eller limousiner å speciellt inte äckel som tar på mina ben. Så jag säger god natt å skäms inte över det. Jävla dregg. Jag har en gatt å en varm säng, jag sover nog bäst av alla. Låt mig vara å god natt!

17:05

Publicerad 2012-01-03 17:05:57 i Allmänt,

kul att min baby kissade i sängen i går, katten alltså.. ehe.. dummis, men hon protesterar väl mot något.. får testa byta sand..inte lätt å vara liten o sur & inte kunna säga vad man är sur på.. hon har aldrig gjort så innan så något måste vara fel.. hm. aja. kul blogg. verkligen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela