Blinded By The Light

Seven days a week

Publicerad 2013-05-31 23:28:08 i

Om 30 min är det den 1 Juni, får jag fråga vad som hände med tiden? Om fem dagar skriver jag min sista tenta för terminen, sen har ett år passerat på Malmö högskola, eller 2 terminer i alla fall. Hur gick detta till? Måste säga att jag är nöjd över mina betyg, kunde varit bättre men ändå över förväntan då jag inte varit super disciplinerad.. Menmen!

Nu vaknas en helg bestående av massa plugg. Helt ok, då jag inte är sugen på någonting som inkluderar alkohol och för mycket folk. Har varit sjukt trött hela veckan, och är fortfarande. Trots bra Nattsömn och en kort powernap på dagarna. Fattar inte vad felet är...
Blä

Half a sleep

Publicerad 2013-05-30 07:17:47 i

Efter en trevlig vecka i Halmstad är det dags för det sista i Malmö innan det är dags att bli Halmstabo över sommaren. Känns bra.

sleeping with ghosts

Publicerad 2013-05-23 14:34:24 i Allmänt,

var längesedan jag gick och var konstant trött. men kan dessvärre medela att detta har återkommit. oerhört irreterande då jag har en massa text att läsa, men det enda jag vill är att sova. sover gör jag. dock inte på nätterna, trots att jag är trött som en gnu. blööö min dygnsrytm som har varit så bra de senaste månaderna, pallar inte att den fuckar ut nu lagom tills det är dags att börja gå upp kö 3 (ok, det är redan en rätt fuckad dygnsrytm meeeen att sova på nätterna hade varit fint).
 
annars så. är allt ok. går i ngt vakum och vill att det ska bli den 5 juni så jag får åka hem på sommarlov. ser ännu mer fram emot den 6 juni då det blir Göteborg och Picknickfestivalen med Isabella, skall bli mycket trevligt. Där vaknas diverse konserter, bl.a. Navid Modiri och Gudarna. fett fint. men jag får även träffa Isabella i helgen, vilket är awesome.
 
Nu ska jag försöka vakna till liv (ja jag vet att klockan är halv tre, men somnade efter skolan efter brist på sömn i natt) sen ska jag tvätta och invänta mommy.
 
tjofjölt
 
 

pain

Publicerad 2013-05-21 21:31:28 i Allmänt,

tanden fortsätter att döda mig långsamt. blir tokig. har inte orkar röra mig från sängen idag, är helt matt. det är sådana här stunder man önskar att man hade en sambo/kombo/personlig assistent eller annan man kan köra med. buhu.
 

I'm on fire

Publicerad 2013-05-20 20:01:00 i Allmänt,

Har en visdomstand som sakta men säkert dödar mig. En förkylning som håller på att bryta ut, samt 10000 grejer att plugga. Som ni alla vet har jag ju aldrig varit speciellt bra på det där med självdiciplin och har en förmåga att i stället för att vara aktiv sitta och glo rakt in i en vägg. Känner att det inte gör mig mycket smartare. Hoppas verkligen att dessa 3 veckor fram till lovet går fort.
Har förövrigt haft en mycket trevlig Eurovision helg med mycket fina människor, men ja det har satt sina spår.

 

Driving in to sunset

Publicerad 2013-05-17 09:57:57 i Allmänt,

sol varvat med plugg. tre veckor kvar till mitt så kallade sommarlov som ska spenderas på kåvfabriken. men jag ska inte klaga, alltid lika najs när lönen kommer ;)

ska spendera dagen med ex antal kapitel i ekonomiboken. sen vankas besök och fortsatt schlager-yra

Hårt mot Hårt

Publicerad 2013-05-15 09:03:17 i Allmänt,

I Malmö är det schlager yra. Hur mycket folk som helst och festen är i fullgång. Inte för att jag är någon schlagerfantast, men jag vill ändå säga att det är trevligt när det händer lite.
I går var det häng i Folkets Park, tillsammans med lite vänner och några öl så kollade vi på semifinalen. Mycket najs.
Nu är det några dagar av stenhårt plugg innan det är dags för finalen!
 
 

You better make it stop

Publicerad 2013-05-02 08:27:12 i

Så är Valborg över, synd att tiden går fort när man har roligt! Har varit fett att ha haft Åsa på besök.

Är nu på g till skolan för att skriva tenta, känns sådär men ska bli gött att ha de överstökat. Sen blir de Halmstad å ett besök hos frisören. Ska bli skönt att slippa se ut som ett skatbo i huvudet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela