Blinded By The Light

The hunger hanes

Publicerad 2012-10-16 17:48:27 i

Kanske bara jag som e efter men har precis läst ut "The hunger games" av Suzanne Collins.. Väldigt bra, vill ju även tillägga att de tog mig endast 7 timmar.. Hejja Ipaden.. Så nu ska jag påbörja den andra boken "fatta eld".. Så om ni inte hör av mig på ett tag så vet ni varför...

Train

Publicerad 2012-10-15 10:34:32 i

Dålig på att uppdatera.. Åker mycket fram å tillbaka mellan halmstad och Lund just nu.. Men så får de va, blir nog lugnare om ett tag! Annars så rullar de på, skolan är kul men jag vill inte påstå att jag är så ambitiös när de kommer till att läsa kurslitteraturen, får bli ändring på de..

Nu ska jag till tåget
Bye bye

Nights like this

Publicerad 2012-10-09 19:39:23 i

Ligger i sängen å äter ärtsoppa.. Trött som en gris å kallt e de med..
Blir en tidig kväll i kväll..

Pantad & såld

Publicerad 2012-10-08 19:38:32 i

S v i n..
Vad finns de mer å säga? Burn in hell!!


I bland undrar man hur människor är funtade, hur går tankegångarna? Inte alls har jag förstått... Ett tips, tänk först handla sen..
Idioti på hög nivå!

Men efter regn kommer solsken! Kommer skratta dig rätt upp i ansiktet till slut! Svin

Bokmal

Publicerad 2012-10-08 09:39:57 i

Har länge vetat att jag är en bokmal men bu när jag fått ipaden så har de blivit värre. Har läst 4 böcker på mindre än en vecka. Har fastnat för en författare som heter Mats Ahlstedt, så om ni gillar deckare kan jag rekommendera honom.. Böckerna : violinisten, dödsängeln, dömd för livet och dockmakarens dotter är riktigt bra! Synd bara att de inte är kurslitteratur jag läser...

Nä nu ska jag fördriva tiden med att läsa...

Vart jag än går

Publicerad 2012-10-06 16:13:18 i

Tentan kan ha gått hur som helst, orkar inte bry mig...

Hur som helst, hade en trevlig tentafest i går mina klasskompisar är awesome!

Folkrätt...humanitär rätt osv.. Snark!

Publicerad 2012-10-02 20:11:22 i

Självdisciplin har aldrig varit min starka sida.. Läser inte vad jag borde och är inte ens stressad inför tentan.. Frågan är om de är positivt eller negativ att verken vara stressad eller oroad inför första tentan i MR..
Aja det återstår att se. Ska försöka spendera hela dagen på bibblan i morgon och sedan avsluta dagen genom att gå på bio med mamma å Daniel vi ska se "hypnotisören". Boken var riktigt bra så hoppas att filmen levererar!!
Nu blir de kvällsfika bestående av äppelkaka och kaffe!

Peace!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela