Blinded By The Light

These streets

Publicerad 2012-03-30 17:11:20 i Allmänt,

Har ju haft bättre dagar. Allmänt seg å dåsig 50 min kvar till helg, sen på det igen kl 4 på måndag morgon snark. Men lika bra å hitta tillbaka till rutinerna inför sommaren..

Don't treat me like a baby

Publicerad 2012-03-30 10:34:49 i Allmänt,

Bälten x3 99 kr

Handväska 199 kr
Blus 149 kr
Kjol 99 kr
Klänning 149 kr
Shorts 99 kr


Detta är vad jag lyckades klicka hem från HM's hemsida! Jag hoppas det blir bra, tycker väskan är fantastisk dock är det längre leverans på det! Men Wtf..
Dags att dra till jobbet, skojj! eller inte.

Back on track

Publicerad 2012-03-29 18:54:38 i Allmänt,

Snacka om ändrade planer, hamnade i fabriken i stället för på skolan.. Varför spelar ingen roll men extra pengar e bra! Dock gillar jag inte att dofta rökt skinka, men va fanken... Aja började 1030 jobbar till 22 12-18 i morgon, klingar gött på mitt ekande konto!

Battle For The Sun

Publicerad 2012-03-29 09:01:11 i Allmänt,

Shopping nerverna vann återigen, råkade trycka hem lite fint från HM, ett par shorts, en klänning, en kjol, en topp, lite skärp och en grön väska.. Har egentligen inte råd. Men behöver lite nytt inför våren, känns trist att gå i samma hela tiden. Jag vet dålig bortförklaring!
Vädret ser lovande ut idag iallafall, dock så blåser det. Ska spendera några timmar i skolan sen ska jag på fika hos My i Laholm! Å i morgon är det fredag idag, skönt. Men på lördag är det högskoleprovet som gäller, inte lika roligt.. Menmen!

In The Hearts Of Men

Publicerad 2012-03-28 08:27:02 i Allmänt,

Känner mig stolt, masade mig i väg till SATS kl 6,30 för att medverka på 45 min spinning. Vill inte påstå att jag var pigg och glad när jag satte mig på den satans cykeln, men efter lite frukost som dessutom SATS bjöd på kände jag mig betydligt piggare! Så nu är dagens träning avklarad om jag inte masar mig på Spinning 30 + Core 30 i eftermiddag. Men det återstår att se, det beror på hur vädret blir!!
Nu ska jag försöka ta tag i kaoset här hemma (har inte städat på hundra år och här är asäckligt), sen ska jag köra till Skedala för att få bort mina vinterdäck!

Comforting sounds

Publicerad 2012-03-27 20:01:08 i Allmänt,

Typiskt att det är fint väder när jag inte har möjlghet att nuta av det.. Spenderat dagen i skolan och i en bil, sådär lagom kul! Menmen, det kommer väl fler fina dagar hoppas jag =)
Allt detta körande gjorde mig otroligt trött så nu sitter jag i soffan och kommer sitta här tills det är dags att sova, spinning kl 6,45 i morgon och sen är det dags att byta till sommardäck! Kvällen ska spenderas med lite vänner i kvällssolen!
Sweet dreams!

Nu är det vår igen och jag undrar hur du mår igen

Publicerad 2012-03-25 14:44:32 i Allmänt,

Solen skiner, tentan är i stort sätt klar och helgen har varit bra! Jag hoppas vädret håller sig så här, framförallt är jag trött på att se ut som ett lik. Så jag lovar att all min lediga tid kommer jag spendera på min fantastiska balkong! You're welcome to join!

Nu jag å sazou fortsätta att njuta!

Upside down and inside out

Publicerad 2012-03-23 12:47:42 i Allmänt,

Kaoset börjar äntligen redas upp, sakta men säkert. Nu är det bara slutknorren på tentan kvar och en otroligt stökig lägenhet! Ska försöka få den i ordninge innan jag beger mig på bodypump och sen en kväll med mamma. Vet dock inte vad jag tänkte när jag bokade in bodypump idag igen, har sådan horribel träningsvärk men därför känner jag att det är dags att ta tag i styrketräningen.
Förövrigt så går tiden så himla fort just nu, snart 1 april och snart dags att skriva B-uppsats..Och det leder i sin tur att det är dags att börja jobba igen. Men jag klagar inte, kontot ekar tomt så de ska bli skönt med lite normal inkomst igen, men jag ska inte klaga finns faktiskt de som inte har en endaste krona!

10:39

Publicerad 2012-03-21 10:39:23 i Allmänt,

Sitter på bibblan med nackspärr och en jävla hemtenta att skriva.
vill mest lägga mig i sängen och gråta, men de går icke.. i stället får jag sitta här och se fett sne ut.. ska på quiz i kväll, får helt enkelt fortsätta att vara sne på Harrys men med en öl i handen, har hört att det dämpar smärtan? har jag fel?
Ne nu får jag åter gå till Mills, Bourdiue och Ambjörnsson..

Now all your love is wasted then who the hell was I?

Publicerad 2012-03-16 08:51:20 i Allmänt,

Önskar att jag hade en bekänt, orkar inte gå och sätt i gång kaffe.. Är jag lat? hehe..
"Äntligen" fredag som de flesta säga, ärligt talat så flyter alla dagar i hop med varandra just nu, har endast haft en lektion denna veckan så kan ju säga att alla dagar har varit som fredag typ.. Man uppskattar inte helgen på samma sätt när man pluggar som när man stod i fabriken och tittade på klockan var femte minut för att helgen skulle vara lite närmre..
Ska försöka med en lugn helg, film i kväll å kalas för M&Å i morgon..
Förövrigt så är min nya cykel en mycket bra investering!
här får ni lite bra musik, jag ska försöka masa mitt arsle från sängen till köket!

14:20

Publicerad 2012-03-15 14:21:02 i Allmänt,

Idag är en sådan där dag, ja ni vet en sådan dag då man inte orkar göra ett skvatt. Började dagen med en runga på berget, kan dock inte påstå att jag presterade speciellt bra, kan beror på de tre öl jag drack i går? I vanliga fall blir jag alltid pigg efter ett tränings pass, som i går typ efter spinningen 645 då hade jag hur mycket energi som helst, var full rulle hela dagen. Men idag då orkar jag knappat hålla ögonen öppna! Så jag har inhandlat lite skit, laddat hem lite filmer och kommer inte förflytta mig från soffan på hela dagen! Det bästa är att de är sådan väder idag med, behöver inte ha ångest för att jag missar solen sen har jag ju även tränat idag. Så detta blir min vilodag.. Intressant va?
Annars händer de inte så mycket, slutar aldrig att förvånas över människor, men det är ingen nyhet.
nu ska jag försöka komma på vad jag ska söka för högskola..

08:41

Publicerad 2012-03-14 08:41:50 i Allmänt,

Inledde onsdagen med 45 min spinning kl 6,45.. Kan inte påstå att jag var pigg men efteråt var jag dessto piggare, det för med sig att jag nu klockan 8.40 har tränat, duschat, ätit frukost och satt i gång med tvätten! Skönt att vara uppe i tid och komma i gång, då kan man unna sig en powernap i eftermiddag innan Spinning 30 min & Core 30 min.. Men innan dess ska jag göra hummus, biffar och titta på cykel och förhoppningsvis få med mig en bra cykel hem!
Ne, dags att ta tag i tvätten igen..

12:00

Publicerad 2012-03-08 12:00:24 i Allmänt,

Vilken tung vecka, inte det att jag har haft mycket att göra snarare tvärtom. All denna tid får mig att må kasst, tappar motivation för allt, känner mig meningslös och har ingen kämparglöd över huvudtaget. Önskar att jag hade lite vinnarskalle och inte ger upp så förbaskat lätt, hinner knappt påbörja något innan jag avslutar det!
Aja, what to do! Hade hoppats på att solen skulle göra allt lite lättare men vad väntar utanför fönstret när jag vaknade i morse? Jo snön! tack för den käftsmällen!

05:39

Publicerad 2012-03-06 05:42:12 i Allmänt,

Alltså, ni har satt era sista potatisar. Blir så förbannat trött på er, säger bara byebye tack för jag slipper!

20:20

Publicerad 2012-03-05 20:20:59 i Allmänt,

Tittade ut genom fönstret och såg en plan som precis lyft från flygplatsen, fick ett himla sug i magen efter att resa. Var förlängesedan nu, vill i väg och upptäcka nya saker! Men som tur är så åker vi snart till Berlin o det ska ju faktiskt bli himla kul! Men jag får väl jobba som en dåre i sommar och försöka komma i väg till vintern, skulle vara fint med lite sol o bad så vintern blir lite kortare!
Men först och främst ska vi välkomna våren med öppna armar. Fantastiskt att det räcker att ta på sig en lite tjockare tröja och skinjacka när man går ut.. That's lovely!

08:00

Publicerad 2012-03-05 08:03:03 i Allmänt,

Kollar på bilder och får vårkänslor, kollar ut genom fönstret och ser att de är grått, grått å åter grått. Känns som om jag likaväl kan ligga kvar i sängen. Men nä, ska försöka plugga idag försök göra någonting med min dag, måste även träna Idag komma i gång igen slut på latheten nu!

Haft en Ok helg. Halmstad levererar dock inte så mycket, tur att man har bra vänner som livar upp stämningen :)

15:31

Publicerad 2012-03-04 15:31:55 i Allmänt,

Söndagar är inte min bästa dag alltså, måste vara den dagen som får mig att svälla..
Maria kommer snart hit med chibbe och cola, det vill säga min söndag är räddad. sex and the city går på högvarv och jag slumrar i kapp med katten på soffan.
ska återgå till att vara lat
hej

07:00

Publicerad 2012-03-03 07:03:04 i Allmänt,

Ooops.. Råkade beställa hem denna snygga jacka i går. Planen var att testa den i stan först men självklart så var dem slut, så vad gör man lnte? Lyckades även släpa med mig nya pumpa, svarta byxor baströjor å lite annat smått å gott från stan.. Det vill säga, shoppa för pengar som inte finns typ..

20:45

Publicerad 2012-03-01 20:45:58 i Allmänt,

Sitter i soffan och kränger sötade skorpor och kollar på sveriges värsta bilförare. Egentligen är jag mätt efter en god middag, men hetsäta har blivit lite av min grej. Tv programmen suger, skulle hellre läsa en bra bok men har läst allt jag har hemma.. FUnderar på att skaffa mig en Ipad så mycket enklare att läsa på och så kan man bara ladda hem bok efter smak och behov!..
I morgon är det fredag igen, skönt.. Fast egentligen så går alla dagar i hop, uppskattar inte helgen lika mycket när man inte jobbar. Nu är jag mest lat om dagarna och tiden bara springer förbi, men kommer väl uppskatta det sen när jag jobbar 42 timmar i veckan igen.. snark.. men de ska bli gött med ordentlig lön. hatar studiemedlet, helt omöjligt att få det att gå runt.. typ i alla fall.
ne ska fortsätta hetsäta och kolla på biggest loser haha.

09:02

Publicerad 2012-03-01 09:03:19 i Allmänt,

1 Mars, dimman ligger som ett täcke över Halmstad och den konstanta tröttheten har hittat tillbaka! Blir så trött på mig själv för att jag inte är aktiv och håller humöret upp. Har en tendens att skjuta upp allt, fastna i soffan och bli en degklump. Får hoppas att tröttheten försvinner lite när det blir ljusare och varmare uta, idag är det endast 25 dagar till våffeldagen, mammas födelsedag men framförallt tills vi ändrar om tiden till SOMMARTID!
Hoppas att de går lite snabbt som de andra dagarna har gjort, helt sjukt egentligen att vi redan är inne i Mars.. Var ju nyss Julafton..
Aja. Även dags att skicka in ansökningen till höstens studier, är fortfarande lite velig.. Stockholm? Malmö? Lund? Umeå? Var ska jag ta vägen?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela