Blinded By The Light

Hur långt man än har kommit har man alltid längre kvar

Publicerad 2012-08-31 23:35:45 i

Jaha... Åter igen i Lund, känns både gött å samtidigt lite vemodigt. I Halmstad finns ju min älskade Andreas och min underbars familj. Men i Lund och Malmö finns mina möjligheter för den framtid som jag drömmer om..Får trösta mig med att de Halmstad bara är en kort tågresa bort.. Hade varit värre om jag skulle flytta till Umeå typ.. Aja, har i alla fall både Andreas å Sazou med mig i helgen, dessvärre åker Andreas hem men Sazou hon stannar vare sig hon vill eller inte ;) men tror minsann att vi kommer få de fint här! Lina å Zelda bor ju bara ett stenkast här i från! Och om jag ska vara ärlig så är Lund en väldigt fin och mysig stad!
Så kära vänner, ni är välkomna precis när ni vill :)

regn

Publicerad 2012-08-30 09:06:49 i Allmänt,

I går sken solen och det var asvarmt, idag är det grått och mest regn. Antar att jag kommer spendera dagen med film i sängen typ, passa på att tvätta lite med kanske... boring...

pix

Publicerad 2012-08-21 19:19:40 i Allmänt,

här kommer random bilder från de senaste dagarna!
 
Lite på lägenheten i Lund, lite från kräftskivan och lite annat smått å gott..
Enjoy!
 
(Ähm såg att det blev lite rörigt och vissa blev på snedden, men vet ej hur man ändrar hehe)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommarlov

Publicerad 2012-08-21 15:32:01 i Allmänt,

Har glömt hur gött det är att kunna sova längre än till 3:15 på morgonen, även skönt att slippa ställa klockan och kunna vara uppe längre på kvällarna. Glömde jag säga att jag har semester? Eller kanske ska kalla det sommarlov, skolan börjar nämligen om 2 veckor. Men det gör inget för det ska bli så förbannat kul! 
Tja, annars har det inte hänt så mycket hängt lite i Lund och lite i Malmö. Men tänker stanna nästa vecka i Halmstad också för att umgås med nära och kära innan det blir Lund på riktigt! Men i morgon blir det en tripp till Malmö för lite festival, ska bland annat se The Hives, Timbuktu och kapten röd. Sjukt najs! 
 
Antar att det blir mer uppdatering när jag flyttat ner till Lund och skolan börjat!
 
 
 

soffy

Publicerad 2012-08-06 18:49:22 i Allmänt,

här var det dött igen, men ja händer inget kul för tillfället bättre blir det om ett par veckor. eller ja redan på lördag då det är kent, helgen efter är det flytt + malmöfestivalen! tjoho!
Men ja har köpt soffa och matta idag!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela