Blinded By The Light

13:14

Publicerad 2011-12-31 13:17:26 i Allmänt,

Å så var det nyårsafton igen.. Känns som om vi precis stod på min balkong och firade in 2011. Förra årets fest började lugnt och sansat med 5 personer och en tre rätters middag. Slutade med 20 personer som flamsade runt över allt och ingenstans... Får väl se hur det slutar i kväll, ska dock inte befinna oss under mitt tak och de tackar nog både Sazou och mina grannar för... Nu ska jag gå å vila några timmar, hoppas på att min förkylning försvinner.. (drömma kan man ju alltid..) Gott nytt år på er!

07:01

Publicerad 2011-12-29 07:04:43 i Allmänt,

Har spenderat en vecka på Pärsons, men jag klagar inte behöver pengar! Vill inte påstå att studielånet är någonting att hänga i julgranen... På tal om julgran så har jag haft en mysig jul, dessvärre rätt så mycket flängande. Krogsered, Sibbarp, krogsered, Helsingborg.. Men så är de väl under julen. Måste ju hinna med å träffa alla :)

Måste ju säga att den bästa julklappen var onepiecen från mamma. Perfekt å chilla i hemma, framför allt nu när jag är förkyld som fan! Men ska försöka bli frisk till lördag då vi ska fira in de nya året...

Ne dags å jobba igen...

17:46

Publicerad 2011-12-19 17:46:13 i Allmänt,

I går var det första Advent & Jonathan fyllde 18.. Var på verona och åt fantastiskt god mat. Men jag undrar fortfarande var min julkänsla har tagit vägen? Var är snön? Eller, jag vill egentligen slippa det där eländet med slask och halka och allmänt kaos. Men skulle behöva lite hjälp på traven för att förstå att julen är här och att året alldeles strax är över. 2011, vad ska jag säga? Skratta eller gråta? Kan inte säga att de tillfört mig speciellt mycket, samma gamla dåliga vanor, samma gamla dåliga ursäkter. Tror bestämt att jag trampar vatten för tillfället. Det ända vettiga jag gjort är att lämna Pärsons för Halmstad Högskola, eller ursäkta mig Högskolan i Halmstad. Tydligen mycket nog.. I l alla fall, är glad att jag bestämde mig för studier. Har varit mycket lärorikt och jag har förhoppningsvis blivit lite klokare. Trots all prestationsångest och hetpluggning så har jag lyckats rätt bra. Två VG och ett G, bara till å hoppas på bra betyg på sista kursen med. Om några dagar är det julafton, jag hoppas på en lugn och skön helg. Behöver hitta lugnet har en tendens att stressa upp mig över allt. Speciellt ekonomi, I hate it. Det är väl de ända negativa med att vara student. Var van vid en bra inkomst, nu lever jag på mindre än hälften. Men antar att det bara är att bita i det sura äpplet och hoppas på att jag vinner på det i längden! Nog med tjat, nu ska jag till stan o träffa Emelie och de andra tjejerna. Men ska bli extra kul att träffa Emelie eftersom hon bor i Danmark annars..

07:01

Publicerad 2011-12-16 07:02:04 i Allmänt,

Alltså.. Jag blir galen! Vaknar av att kattaskrället står å rafsar på fönstret, springer upp å tar ner henne. Två min senare ligger hon å myser med mig!! Allt detta oljud bara för att få lite uppmärksamhet så att vi kan mysa. Dumma lilla katt, jag behöver min sömn!
De är inte lätt å va liten ;)

23:08

Publicerad 2011-12-15 23:09:01 i Allmänt,

hatar vintern. blir hungrig av att bara titta ut genom fönstret. vädret gör mig lat och hungrig.
ni kan börja kalla mig köttis. eeheeeeee. de där med träning alltså.
är ju faktiskt kul, egentligen. men den där lilla detaljen att ta sig till gymmet är så jävla dryg.
ta sig utanför dörren. bara det gör mig matt...


nu ska jag hänga framför musikhjälpen och sen sova, ska upp tidigt i morgon för att åka till skolan och hämta vetenskapstentan.. jippie. kommer faila. har lovat majsan att springa naken runt skolan om jag får g..
så håll utkik..


20:43

Publicerad 2011-12-15 20:43:16 i Allmänt,

YO!
spenderar mina dagar genom att sitta i soffan, glo inte på musikhjälpen, äta & hänga med Andreas och Sazou... Fruktansvärt slö vecka, orkar inte ta för mig någonting. Men så får det vara ibland. I helgen är det fullt upp eftersom min kära bror fyller 18 år.. I morgon blir det smörgåstårta hos pappa, på lördag ska jag baka med mor och på söndag ska jag pappa, Jonte och Andreas, ut och äta.. fullt upp med andra ord.
Nästa vecka är väl också fullspäckad.. Eftersom jag inte har köpt en enda, eller jo en julklapp har jag köpt så gäller de att ge sig ut på staden.. antar att jag inte kommer vara ensam i butikerna, men får helt enkelt göra en lista så jag vet vad jag ska ha så behöver man inte flänga runt överallt..
woop woop.
men eftersom jag känner mig själv kommer jag springa runt som en dåre på fredag med andan i halsen.. men wtf.

här kommer förövrigt en bildbomb..
såhär ser det ut typ varje dag, soffhäng med de bästa
min lilla minigris


för er som aldrig har varit hemma hos mig, här har ni en liten sneaky bild på hur mitt vardagsrum ser ut :)


Mamsi och jag bakade lite lussekatter och pepparkakor inför Lucia.. dock är mina slut ;)

07:54

Publicerad 2011-12-14 07:58:05 i Allmänt,

mhmmmm gröt.. som växer i munnen.. men så går de när man e pank o inte har råd å fylla på kylen.. slafs slafs.. men vad gör det? finnas dem som inte har ngn mat alls, så jag ska inte klaga =)
har ni önskat en låt till musikhjälpen? annars do it, do it!!

det åskar ute, helt galet. Trodde de inte var möjligt med åska i mitten av december, men uppenbarligen.

11:37

Publicerad 2011-12-13 11:37:32 i Allmänt,

ojdå, här har det varit dött..sanningen är att jag har haft så sjukt mycket att göra, skolan tar slut på oss för tillfället. men de är bara att bita i hop, bara en delkurs kvar och två uppgifter. Dock inte de lättaste, måte göra två intervjuer varav en livsberättelse.. har en plan på att låsa in mig uppe i Krogsered i mellandagarna och bara skriva skriva skriva, annars får jag ingenting gjort.. har en tendens att fastna med allt annat.. som nu typ, sitter i soffy o glor på musikhjälpen.. Älskar musikhjälpen, alla borde kolla på det! Eller lyssna på p3, framförallt önska musik, så mycket ni kan.
Det går till en bra grej, i år skickas pengarna till Nepal för att få fler flickor till att börja skola

Alla mina 5000000 st läsare har råd att skänka 9,90 som ett sms kostar!! Och om ni är lika rika som mig skänk mer, typ 50 eller 100 kr.. just do it. man ska vara snäll så här i juletider ;)


Annars så rullar väl de mesta på som vanligt. Vädret är cp, jag vill ha snö och soliga dagar i stället för jag regn, blåst och gråa dagar. dvs, jag blir också grå och tråkig.Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela