Blinded By The Light

20:05

Publicerad 2011-10-31 20:05:59 i Allmänt,

haft en fartfylld helg, eller ja fredagen var lugn med tanke på högskoleprovet på lördagen.  För övrigt var HP allt för svårt för mig, tre stycken matte delar, ja alltså jag är ju inget mattesnille... menmen vad spelar det för roll. Efter HP i lördags så satte jag mig på tåget till Malmö... Så fort jag kom fram så var det klackarna i taket, började med bowling sen thaimat och sist men inte minst så var vi på Swing inn, en gigantisk nattklubb.. var helt enkelt en najs kväll tillsammans med fina människor.
söndagen började med en fet asiatiskbuffé, var himmelskt gott. åkte sedan hem mot halmstad igen och spenderade dagen på soffan, sen kom fina Josse och gjorde mig sällskap till en film & lite skitsnack.. Btw, så ska hon stanna kvar i Halmstad! det gör mig så glaaaaad!

Resten av veckan skall spenderas med hemtenta och träning.. var på crosstraining idag, ville mest dö. var helt fruktansvärt jobbigt. kan inte lyfta på armarna haha..

ne nu blir det tv-häng och sen sängen, upp tidigt för plugg i morn.. tjing

07:35

Publicerad 2011-10-29 07:38:56 i Allmänt,

då var det dags för högskoleprovet, har inte pluggat alls. bravo liksom. menmen... hoppas dagen går snabbt så jag kan sätta mig på tåget söderut! peppar utgång i Malmö tillsammans med finaste Lina & andra fina personer!
på måndag får vi dessutom vår första hemtenta, inte speciellt sugen om jag skall vara ärlig, men det är bara att bita i det sura äpplet å göra det..
nä nu drar jag.

11:16

Publicerad 2011-10-27 11:16:51 i Allmänt,

sänker volymen låter alla sjunga med..

har jag gjort klart min uppgift tills i morgon? Svar: NEJ! därför ska jag snart bege mig till bibbls tillsammans med Majsing och plugga skiten av mig.. Hatar att jag alltid är ute i sista sekunden. Jag måste skaffa mig lite självdisciplin om jag ska komma någonstans i livet...

var på Sh'bam i går, var verkligen ingenting att hänga i julgranen, i kväll blir det Bodycombat i stället får väl se hur det är.. Annars tycker jag om spinning, core och shape.. ska även ägna mer tid på löpbandet.. böhööh. vilken träningshöst det kommer bli..

Fick även ett glatt besked från CSN idag, de har rättat till sina misstag och gett mig alla pengar jag ska ha.. Så fick in 8760 kr till denna månaden + att de ändrade utbetalningen i december.. good shit.. behöver numera inte känna mig panikslagen över min ekonomi!

Nu ska jag läsa om den feministiska sociologiska teorin mikro/makro aktör/struktur m.m
fyfan...

07:50

Publicerad 2011-10-26 07:51:26 i Allmänt,

fy på mig, bangade spinningen i morse >< får köra extra mycket på sh'bamen i kväll då!! ska vara på bibblan om en timma.. dags o gå upp.. see uu



17:51

Publicerad 2011-10-25 17:55:43 i Allmänt,

så fort jag kom in i rummet så släppte nervositeten och jag känner mig riktigt nöjd med min prestation. nu är det bara att hålla tummarna och ge gärnet på gymmet. blir mycket kondition och styrka sen även många kilometer på löpbandet. just do it! skall även försöka hinna med skolan, hehehe.. ja borde ju börja plugga ordentligt, vara en duktig elev.. ja you name it.. men vem fan pallar när det finns annat skojj att göra? i kväll får jag mat hos mamsen, sen ska jag till Johanna o mysa. I morgon börjar dagen med spinning 645-730 sen plugg på bibblan och sen sh'bam 55 min.. puh...



i väntan på en lång kall vinter..

08:19

Publicerad 2011-10-25 08:19:11 i Allmänt,

har haft en orolig natt, vaknat konstant och tittat på klockan. började vid 23 sen höll de på ända fram till 06. kul när man ska upp klockan 07..
btw så är jag så jävla nervös så jag vet inte vart jag skall ta vägen...
bahaalptit




BTW! Vem är det som har lagt kattleksaker i min brevlåda? COME ON tell me.. :O

21:47

Publicerad 2011-10-20 21:55:43 i Allmänt,

kom precis hem från ikea. fick inte så mycket med mig hem, mest doft ljus. behövs laddas upp med sådant nu inför vintern. har bestämt mig för att det skall bli en bra vinter. jag skall må bra, göra det jag vill göra och inte känna mig bunden eller låst. ska lägga fokus på saker som får mig att må bra, engagera mig i skolan sträva efter att nå dit jag vill. bli nöjd med mig själv både psykist och fysiskt. ska helt enkelt försöka fokusera mer på mig själv och dem som bryr sig om mig, och mindre på alla andra. har insett att det är viktigt att ta vara på dem som betyder, man vet aldrig vad som händer. jag vill inte stå där en dag och vara förbannad på mig själv för jag har kastat de mest värdefulla i mitt liv i sjön.
så, här idag lovar jag mig själv att få en bra höst och vinter, ta vara på det som är värdefullt och lägga mindre engeri på sådant som gör mig ledsen. punkt slut.
nu ska jag mysa ner mig i sängen tillsammans med min fantastiska katt (monster <3)

natti

i mitt stora hjärta börjar slagen bli små




i löv u <3

08:56

Publicerad 2011-10-20 09:09:36 i Allmänt,

sitter och trycker i mig en mumis frulle. havregrynsgröt, havreknäckebröd och en kopp té.. skall strax slå mig ner och läsa om Globaliseringen. Ska tydligen skirva ett arbete tills nästa fredag. Usch å fy.. känns inte alls peppande, men det är bara att bita i det sura äpplet.. nästa vecka är helt full smockad. blir bara träning o plugg, ska försöka att inte boka in någonting annat..

btw så lagade jag en god Thaigryta för någon vecka sedan, tänkte jag skulle slänga upp receptet.



1 zucchini
1 burk minimajs
1 paprika
1 burk bambuskott
1 burk vattenkastanjer
chili (olika mycket beroende på hur stark man vill ha det)
1-2 teskedar red curry paste
1 tesked samal oelek
några droppar fiskollja
1 burk cocosmjölk
räkor/kyckling/qourn

börja med att hacka grönsakerna och stek det tillsammans med curry pasten och sambaloeleken, stek tills du anser att du har ett lagom tuggmotstånd. sedan häller du i cocosmjölken och låter koka upp. tillsett sedan fiskolja (om du vill ha det vegetariskt kan du använda buljong, fiskoljan är bara för sältans skull). smaka av och tillsätt mer chili, curry paste om det behövs. om det är för starkt så kan du ha i en nypa socker för att dämpa styrkan. Avsluta med att stoppa i räkorna etc och låt koka någon minut. Servera med ris eller nudlar.

18:51

Publicerad 2011-10-18 18:54:03 i Allmänt,

Inte så mycket nytt. Mest att jag har börjat träna på allvar nu. Var på shape i går och spinning och core idag. I morgon blir det SH'bam (vad det nu är) torsdag blir en vilodag och fredag blir det spinning och core igen! lika bra att träna ordenligt :) Ska även försöka äta bättre, tänkte att man kunde lägga upp lite intressanta recept här.



Gårdagens och dagens kvällsmat! riktigt smarrigt faktsikt!




Vegetarisk hemmagjord pyttipanna. Använde mig av; rödlök, qournstrimlor, paprika, champinoner & tärnad potatis. Sen steker man det bara tills det är klart. Jag hade kokt sparris till, stekt ägg, rödbetor och lite ketchup!




1 stor purjolök
1 gullök
4 st tomater
1/2 dl tomatpuré
2,5 dl kelda mellangrädde
500 gr keso
smör
1 grönsaksbuljong
2 dl riven ost.

Grön Lasange (den ser dock mer röd ut..)  Började med att strimla en stor purjolök och hacka en stor gullök. Fräs sedan det i smör i en stor stekpanna. Hacka sedan tomater. Blanda ner tomaterna, tomatpuré, grädde och grönsaksbuljong i löken. Krydda med basilika, salt, peppar, vitlök, chili etc. Låt koka ihop. Smörj under tiden en ungsform. Sedan varvar du lök o tomatsåsen med keso och lasangeplattor. Avsluta med att strö över riven ost. Låt stå i 225 grader i 30 minuter. Servera med en fräsch sallad och en klick gräddfil.

18:47

Publicerad 2011-10-15 18:53:46 i Allmänt,

i kväll ägnar jag en extra tanke åt en god vän som är sjuk. håller tummarna för att allt ska gå så bra som möjligt. det är läskigt när verkligheten kommer så nära inpå. man känner sig så himla maktlös och liten. men alla tankar går till dig och alla runt om kring.


Stat sua cuique dies, breve et irreparabile tempus omnibus est vitae



08:51

Publicerad 2011-10-14 08:51:45 i Allmänt,

Amor vincit omnia et nos cedamus amori

Så var det fredag, inte nog med det de har är minusgrader ute. Det innebär att det är as kallt i min lägenhet, eftesom elementen inte fungerar. får sitta med raggisar och täcke.. inte så kul! men får la ringa min hyresvärd så de blir någon rätt på de hela, ska ju inte behöva frysa.

satsar på en lugn helg, främst för att jag är pank men även för att de suger att gå ut. så jag och maria planerar en vinkväll i kväll, chilla framför tv:n o snacka lite skit. alldeles lagom!

time for school!

15:59

Publicerad 2011-10-13 16:00:11 i Allmänt,

köpte mig ett träningskort idag.. känns bra
det som känns mindre bra är att jag inte kan åka med till Thailand i vinter när allllaaaa ska dit å gå på bröllop.. är inte alls avundsjuk. jävla studielån.. får väl sälja mig själv. eller katten.
jaja, what to do, what to do..

nu kommer snart mamma o andreas kanske skall klä på mig o inte sitta i handduk o ruttna.

23:09

Publicerad 2011-10-11 23:09:46 i Allmänt,

Maior e longinquo reverentia

fick ett brev idag.. så ja den 25 okt är det dags att samla nerverna och visa min bästa sida... skall försöka att inte banga.. wopwop.. det blir nog bra, på något vänster.

har precis kommit hem från Jocke, jag Alexandra, Jonas och Martina var där o kollade på fotboll. Sverige-Holland då såklart. Får helt enkelt lyfta på hatten och säga grattis Sverige. You did it.. inte riktigt det jag trodde när jag satt på läktaren i Ungern och såg Svergie förlora.. Men jag tackar Zlatan för att han satt på bänken.. de andra blir så mycket bättre utan dig :)

Nähä.. nu skall jag sova, i morgon är det dags att förbereda ännu ett grupparbete.. alla dessa arbeten. bara att vänja sig

god natt.

09:04

Publicerad 2011-10-10 09:04:52 i Allmänt,

så var det måndag igen, efter en hyffsat lugn helg! det innebär skola idag och på fredag, sen får vi väl lägga in en dag med självstudier med antar att vi har grupparbete denna veckan också.
nu skall jag GÅ till skolan, eftersom jag i helgen lånade ut min cykel till Maria! hihi

19:45

Publicerad 2011-10-08 19:48:58 i Allmänt,

har ägnat hela dagen i soffan. skojjar inte. har endast lyft på röven för att fixa käk o duscha.. men de är gött de med. hade en trevlig utgång i går med mycket blandat folk.
nu ska jag burra ner mig under täcket å hoppas på en bra film



lyxade till lördagsmyset med panacotta å ljumna hallon. nomnom..

19:06

Publicerad 2011-10-06 19:12:14 i Allmänt,

Ad astra per aspera


har varit allt för onyttig idag, bakfull och produktiv. satt på bibblan från 12-16. vädret är helt äckligt så vill mest ligga under täcket och tycka synd om mig själv. skulle inte göra något om A också var där. hihi..
men sazou duger hon också. fast hon är pain in the ass på nätterna och låter inte oss sova. men hon är väl helt enkelt i trotsåldern.. det går väl över.. HOPPAS JAG!
ska nog lägga mig nu. läsa lite kanske, måste vara på skolan kl 8 i morn.. sen i morn kväll ska jag ut. funderar på att vara nykter, inte sugen på att dricka överhuvudtaget. men god natt alla fina. om de är någon som tittar in här så kommentera gärna lite..

21:27

Publicerad 2011-10-03 21:27:32 i Allmänt,

har skaffat glajjor och en bitter katt som attackerar mig. helt crazy är hon, men hon är la i trotsåldern.. ajaa. idag började delkurs 2 i skolan, asmöe att göra. men de är bara att bita i det sura äpplet å ta tag i det.
nu ska jag soooova.
natti







19:50

Publicerad 2011-10-02 19:52:39 i Allmänt,

fredagen var kalas bra.  lördagen var super. åkte upp till krogesered med andreas och njöt av det fina vädret. drack skumpa och njöt av den fina hösten. somnade tidigt och vaknade obakis. så himla gött.. idag har vi rensat ut mammas växthus och plockat massvis med svamp.. dock inte lika roligt att rensa svampen. men nu e de gjort så nu ska den frysas in så kan vi göra goda kantarellstuvningar.. nomnom...
som vanligt går helgen alldeles för snabbt.. men denna veckan är lugn, kanske lite för lugn.. har bara skola mån o fre.. ska försöka få jobba lite.. måste jobba är pank. som fan.
så plz. ge mig ett jobb! :)

09:01

Publicerad 2011-10-01 09:03:08 i Allmänt,




god morgon. börjar dagen med en x-ray.. hoppas på att den skall bota baksmällan lite.. skall nämligen å riva kök åt mormor och morfar.. mamma kommar å hämtar mig 915.. ja ni såg rätt KVART ÖVER NIO på en lördag... fyfan. kommer vara död. hoppas på en fettig lunch. är redan hungrig.. lite svårt för att äta just nu dock. ehheee.

tjarå

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela