Blinded By The Light

10:06

Publicerad 2010-02-26 10:19:48 i Allmänt,

Jag är verkligen kass på att ändra om i bloggen, vill redigera min kodmall men fattar nada.
Är någon bra på det eller? tacksam för svar.
Har iallafall 11 läsare, om inte statiskten ljuger för mig? Är rätt svårt att säga, om någon läser så säg hej eller så.

Idag är det tack och lov fredag och det ser ut att bl en lugn sådan. Men först och främst ska jag klara av 6 timmars arbets dag för att sedan köra far min upp till simlångsdalen. Hoppas på att Mypyspy är hemma så vi kan göra något kul.. I morn är det iallafall Lördag, då ska jag följa med Sofia till Moa på sexparty och sedan blir det antagligen utgång. Hoppas på en lyckad helg, är ju löning och allt.
Men för min del blir det till att lägga undan varenda öre för en kommande förändring. Mohaha...

Har även en "ny" mobil med ett 3 nr som jag tänkte använda då och då. Kommer även ha kvar det gamla numret så klart. Numret är iallafall 0763068802.

09:46

Publicerad 2010-02-25 10:05:47 i Allmänt,

Snön vräker ner utanför fönstret och jag får en känsla av att jag borde boka en biljett till värmen. Det känns som om jag kommer bli insnöad i detta land, och det vill jag inte. Jag tror istiden är på väg, detta är helt galet. Jag vill ha vår med grönt gräs och färgglada blommor. De säger att snön kommer ligga kvar till Maj. Då sticker jag.
jag vill även påpeka att jag endast kommer boka en tur billjett till värmen, inte en retur. För om jag åker vet jag inte när jag kommer tillbaka.

10:59

Publicerad 2010-02-24 11:08:52 i Allmänt,

Är det någon som har missat den fantastiska serien "The Vampire Diaries"? Om ni nu av någon underlig andledning missat detta så är det dags att få tummen ur röven och kolla på den Här
Måste säga att den är lite plågsam att titta på.. Men det är bara för att jag vet att jag aldrig kommer få uppleva det där själv, spänningen av att veta att man leker med livet. hoho. den är så bra
och så jävla snygga människor.
varför träffar man aldrig någon som är både snygg o smart? haha


23:24

Publicerad 2010-02-22 23:24:55 i Allmänt,

Jag har lite planer på att tipsa om bra musik, böcker, smink, skor, bloggar och ja ni fattar. För när jag inte jobbar så gör jag ingenting om jag inte sover vill säga. Då tänkte jag att jag kunde ta tag i mitt liv och recensera olika vardagliga saker. Skulle vara kul om ni säger vad ni tycker och så, kom gärna med idéer om vad jag ska skriva om osv.
Måste som sagt ha en tidsfördriv.

Kan ju börja med att lägga in en låt Av Imogen Heap, som de flesta antagligen har hört. Men om ni inte har det så är det dags nu.

peace


10:39

Publicerad 2010-02-22 10:39:40 i Allmänt,Tänkte testa att blogga på en annan domän och se om kreativiteten ökar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela