Blinded By The Light

Patetiskt

Publicerad 2012-05-21 21:57:12 i Allmänt,

Blir trött på mig själv. Ska man skratta eller gråta. Borde typ låsa in mig i en grotta. Vill vada en sådan där cool tjej som tar allt med en klackspark. Sug

Ljumna vindar

Publicerad 2012-05-21 16:28:44 i Allmänt,

Kan ju inte säga annat än att det har varit en sjukt underbar dag, har endast jobbat och sedan hängt på balkongen! Älskade balkong! Ska snart på en fikadejt med Anna! Annars händer det inte mycket. Är i slutskedet på b-uppsatsen nu! Sen kan vi pusta ut!
OCH VET NI? den 9 Juni kommer världens bästa Lina hit! Sjukt awesome!

Berlin

Publicerad 2012-05-19 12:02:01 i Allmänt,

Besökt alla second hand affärer i hela Berlin tror jag. Druckit öl å chillat. Nu blir de sol och lite shopping!

Unge

Publicerad 2012-05-17 18:04:47 i Allmänt,

Kan någon svara på den enkla frågan varför asmånga i min närhet ska ha barn? No offence, är glad för er men ni får mig att känna mig som en stor looser :) säger bara skål!

Är förövrigt i Berlin å chillar

Som ett skalbaggsskal i månsken

Publicerad 2012-05-10 20:23:16 i Allmänt,

Snacka om att jag lever två olika liv beroende på om jag jobbar eller går i skolan. Klockan är 20:20 å jag ligger redan i sängen redo för att sova... Om jag hade gått i skolan hade jag antagligen precis kommit hem från något eller varit på väg någonstans menmen bara att hitta tillbaka till vanan i några månader... När jag cyklade till jobbet 03;20 så luktade det McDonalds i hela stan rätt så äckligt, men de
Är väl ett tecken på att sommaren är på
Väg å att folk börjar ränna ute mitt i veckorna ;)

Har inte hänt så mycket annat skoj, transkriberat som fan idag skrivit 10 sidor med enkelt radavstånd men är inte klar ännu, har kramp i händerna... Tack å lov att intervjun är intressant!

I morgon vankas de utgång med My men innan dess jobb såklart! Så god natt!

färgerna på natten

Publicerad 2012-05-09 17:57:20 i Allmänt,

Ber till gudarna om att det skall sluta regna till 3,20.. är INTE sugen på att cykla 8 km i spöregn så tidigt på morgonen.. tycker inte de är kul alls att cykla vid den tiden. men tja, får se de som gratis motion och att jag vaknar till lite innan korvfabriken.. aja..
annars händer det inte mycket, är mest b-uppsats och jobb, men snart är uppsatsen över ska bli fantastiskt skönt!.. men innan dess är det några dagar med hårt jobb framför oss. Men nästa torsdag drar jag + familjen på en mini semester till Berlin för att fira min far som fyller hela 50 år! Ska bli mycket trevligt.
Men nu ska jag laga spagetti och köttfärssås sen dags att sova..
tjoflöjt.

Jag har Kina under min nagel

Publicerad 2012-05-07 05:18:19 i Allmänt,

Hade glömt hur jobbigt det är att gå upp klockan 3 på morgonen, sätta sig på cykeln och styra mot korvfabriken. Kan ju inte påstå att jag är pigg.. Men aja, får tänka på lönen som ramlar in på kontot om några veckor... Då lär jag inte klaga! Idag är det även inbokat lite studier och vår ruset tillsammans med jobbet i kväll!

Jag skall vara som vargen

Publicerad 2012-05-05 08:17:08 i Allmänt,

Hinkar kaffe och försöker intala mig att 3,6 mil inte är så långt.. Men vem försöker jag lura? Då undrar jag, varför gör man detta frivilligt? Ska alltså cykla hallandsloppet med mina kära arbetskollegor idag.. Inte allt för peppad men det blir nog skojj! Synd att det blåser som fan! Men har laddat upp med både det ena och det andra så runt ska jag fan ta mig! Helst innan 15 då målet stänger!
Nä, nu är det dags att dra! Ha de gött!

Halmstad

Publicerad 2012-05-01 19:05:00 i Allmänt,

Återigen hemma i Halmstad efter ett bra dygn i Lund. Vädret var fantastiskt och hade väldigt många nära och kära vänner runt omkring mig, så det finns ingenting att klaga på! Valborg blev rätt lugn ändå, hängde i parken med lite vin och sen slutade kvällen hos Michael och Kalle med tvtittande och skitsnack. Nu sitter jag på balkongen och insuper lite sol, måste erkänna att det känns lite vemodigt att lämna denna lägenheten men det är bara och sikta framåt och jag gillar redan Lund! Hann även med en liten lunch med världens bästa Lina idag! Alltid lika kul att träffa henne. Känns asbra att vi endast kommer bo 10 minuter i från varandra inom en snar framtid. Har på känn att detta kommer bli en bra sommar!
I morgon är det dags att sätta i gång på riktigt med b-uppsatsen och på torsdag börjar jobbet igen! Bara att bita ihop i en månad då de blir mycket att göra med skola å jobb men sen blir det en lugn sommar, mycket jobb men även mycket annat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela